„Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Facebook/Andrei Rotaru
Descriere foto: Captură video: Facebook/Andrei Rotaru

Radu Vâlcan l-a confruntat pe Andrei Rotaru în cadrul unui bonfire de la Insula Iubirii. Prezentatorul TV nu s-a mai abținut și i-a pus o întrebare care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Imaginile surprinse nu au fost difuzate la TV.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei și Cristina Rotaru au venit la Insula Iubirii cu gândul să descopere dacă relația lor se află, încă, pe un făgaș normal. Căsătoriți de 9 ani, cei doi pozau atunci într-un cuplu perfect. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat pe parcursul emisiunii, atunci când Andrei Rotaru s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Diandra și, în cele din urmă, a ajuns chiar să se îndrăgostească de aceasta, așa cum a mărturisit chiar el.

Cei doi au avut parte de momente intime împreună, s-au sărutat pe insulă, ba chiar au și dormit împreună, fără să se gândească la suferința pe care i-o provoacă soției sale. Așa cum era de așteptat, imaginile cu cei doi au fost văzute și de Cristina Rotaru, care a fost distrusă atunci când a văzut ce face soțul ei pe cealaltă insulă.

Te-ar putea interesa și: Este vestea momentului! Cu cine a plecat, de fapt, Andrei Rotaru din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, după ultima postare a concurentului / Foto

Te-ar putea interesa și: Andrei Rotaru a plecat din România! Concurentul nu a mai făcut față valului de hate, după ce și-a înșelat soția la Insula Iubirii: „Sper să nu mă urmăriți și acolo”

„Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Radu Vâlcan i-a atras atenția în cadrul unui bonfire asupra comportamentului său, comparându-l cu un actor. Dialogul dintre cei doi a fost intens, prezentatorul show-ului Insula Iubirii întrebându-l pe concurent dacă se consideră un personaj malefic, o întrebare la care Andrei Rotaru a răspuns evaziv, recunoscând că nu își dorește să fie astfel, dar că acțiunile sale sugerează contrariul.

Radu Vâlcan: Am fost la câteva spectacole de teatru...

Andrei Rotaru: Ok (n.r. râde sarcastic).

Radu Vâlcan: Vorbesc serios, de ce te miri? Chiar am fost.

Andrei Rotaru: Nu mă mir. Îmi vine să râd deja.

Radu Vâlcan: În acele spectacole era un singur actor, adică juca un singur actor. Pentru prima dată în viața ma sunt în fața voastră acum și îmi dau seama că pare că tu ești singurul actor din propria ta piesă de teatru. Culmea, fiind singurul, tu ești și personajul pozitiv, dar și personajul negativ. Tu cine crezi că ești în piesa asta? Cu cine te identifici cel mai mult?

Andrei Rotaru: Ambele.

Radu Vâlcan: Ești mai mult malefic sau... mai puțin malefic?

Andrei Rotaru: E ceea ce nu-mi doresc să fiu și ceea ce se întâmplă fără să fiu. Nu joc niciun rol.

Te-ar putea interesa și: Mama Cristinei Rotaru, atac fără precedent la adresa lui Andrei Rotaru: „Vreau să-mi salvez copilul din mâinile călăului răzbunător”

Te-ar putea interesa și: Cum arată locația de vis în care au plecat Andrei și Cristina Rotaru. Cei doi au părăsit împreună România, după ce au anunțat divorțul / Foto

 

 

@maraciurescu #insulaiubirii2024???? #foryoupage #radu ♬ sunet original - Mara Ciurescu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel