„Eu nu cred în pauze de genul ăsta”. Teo Trandafir nu s-a abținut. Ce a spus prezentatoare TV despre separarea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir a vorbit despre separarea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu, la scurt timp după ce aceștia au anunțat că au ales să ia o pauză în relație.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu trec printr-o perioadă dificilă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 9 ani, iar în anul 2018 s-au căsătorit și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias. Acum, după 6 ani de mariaj, Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au decis să ia o pauză în relația lor de cuplu.

După anunțul separării s-a speculat că  fiica lui Florin Salam și-ar fi găsit liniștea în brațele cântărețului de manele Iuly Neamțu, cu care a și colaborat pe plan muzical. Cu toate acestea, Betty Salam a ieșit public și a negat zvonurile, susținând că în viața ei nu a existat niciodată un alt bărbat în afară de soțul ei. Mai mult, ea a ținut să precizeze că ea și Cătălin Vișănescu și-au dorit să ia o pauză pentru a rezolva toate neînțelegerile din cuplu.

„Eu cred că dacă s-a întâmplat ceva, ea tot încerca să aplaneze”

În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, prezentatoarele TV Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat subiectul.

„Am citit acum câteva zile despre Betty Salam și Cătălin Vișănescu. Speculațiile spun că s-au separat, că Betty ar fi plecat de acasă, că au rămas cumva să negocieze sau să vadă dacă mai există cale de împăcare”, a spus Ilinca Vandici.

„O știu de când era mică. Este frumoasă, deșteaptă, bună, blândă. Eu sunt subiectivă și am iubit-o pe Betty de când era copilaș. Eu cred că dacă s-a întâmplat ceva, ea tot încerca să aplaneze, la cum o știu eu. presupun că și Cătălin a încercat. El s-a adaptat situației, doar că adaptarea asta cu multă răbdare duce la un moment dat la vreo pocneală a situației, răbufnești. Eu am înțeles de la Betty că nu e vorba despre așa ceva, că nu este vorba despre alt bărbat”, a declarat Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: „A murit ca un câine”. Teo Trandafir nu s-a putut abține și a vorbit despre decesul lui Andrei Versace și ultimele sale clipe de viață

Teo Trandafir nu s-a abținut. Ce a spus prezentatoare TV despre separarea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu: „Eu nu cred în pauze de genul ăsta”

Teo Trandafir a declarat că nu crede în astfel de pauze și a subliniat că, în general, oamenii se schimbă în timpul unei astfel de separări, ceea ce face dificilă revenirea la starea inițială a relației. 

„Eu nu cred în pauze de genul acesta. Dacă doi oameni locuiesc împreună și unul la un moment dt vrea un pic de distanță... tu vrei să faci pauză și să reiei, doar că omul care a plecat nu este același cu omul care se întoarce. Ăla care așteaptă îl așteaptă pe ăla care îl știa, dar el nu o să mai vină vreodată la fel”, a mai spus Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, dezvăluiri din relația pe care a avut-o cu Mimi. Tânărul milionar a rupt tăcerea: „A spus că am fi avut conflicte și s-a ajuns la agresivități”

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel