„Eu vreau să văd femei frumoase” Răzvan Fodor, compliment îndrăzneț la adresa Laurei Cosoi: „Nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu”

Data actualizării: | Data publicării:

Răzvan Fodor vine cu un compliment ce a uimit pe toată lumea, la adresa Laurei Cosoi.

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune din România, fiind deseori preferat de publicul român. Actorul are o relație fericită cu soția sa, Irina, iar nimic din greutățile vieții nu le-a putut schimba perspectiva asupra propriei lor relații.

Cu ocazia unui interviu, lui Răzvan Fodor i s-a pus în vedere proba sosurilor iuți, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde ar fi „o grămadă de femei care l-ar alege pe actor, dacă ar avea posibilitatea și nu ar fi cuplate”. Potrivit Cancan, Alina Ceaușan ar fi ultima care a zis asta.

Vezi și: Drama neștiută a lui Răzvan Fodor. A rămas fără tată, la doar 14 ani: „De Crăciun eram pe străzi. Nu aveam de ce să mă bucur”. Cum l-a ajutat soția sa să treacă peste momentele grele

Răspunsul bărbatului nu a întârziat, spunând că „el vine din alt secol” și că a căutat-o pe Irina foarte mult timp:

„Eu vin dintr-un secol în care bărbații, când vine vorba de femei, își băteau capul cu altceva. N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, ”tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica”. Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei. Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult.”, a dezvăluit Răzvan Fodor, potrivit Cancan.ro.

Artistul chiar a ajuns până în punctul în care să o complimenteze pe Laura Cosoi, și ea căsătorită și cu copii, spunând despre ea că e foarte frumoasă.

Vezi și: Irina Fodor nu s-a vopsit niciodată. Masca simplă cu ajutorul căreia își îngrijește părul: „O prepar eu în casă”

„Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit! Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase. Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura ce frumoasă e. Îl știu pe bărba-su, o știu de mică. Și atunci, orice femeie ar veni ”mamă, ce aș face cu Fodor”, nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu. O doare în fund. Cum și eu, n-am niciun fel de problemă dacă cineva stă și se holbează la fundul lu’ nevastă-mea!”

Până la a vorbi atât de frumos de propria soție, Răzvan Fodor s-a iubit cu o altă femeie. Ea este Linda Croitoru, actuală Linda Taylor. Ei s-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar Linda a urmat calea străinătății, în SUA. Acolo, ea a fost decorată de Barack Obama cu o medalie pentru meritele sale din activitatea caritabilă.

„Am plâns când am primit medalia de la Barack Obama. Am rămas puţin mută, pentru câteva ore, şi emoţionată, pentru că noi în România nu suntem obişnuiţi să ni se mulţumească. Vrem să facem ceva bun, o facem, nu aşteptăm mulţumiri.

În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos. În 2009, eram deja de trei ani acolo, lucram pentru UNICEF, pentru o campanie de salvat copiii. Lacrimi îmi curgeau pe faţă, ţin minte că în ziua aia am vorbit cu managerul meu şi eram mută de fericire şi de emoţie. Ziceam că ăsta era Oscarul meu”, spunea Linda la vremea aceea , pentru Evz.

Vezi și: Cine este femeia cu care s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de soția sa. Acum este căsătorită cu un milionar



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel