Există faimă în viața de apoi? Fanii spun că unele spirite ale celebrităților se află printre noi!

Data actualizării: | Data publicării:
Freepik.com
Descriere foto: Freepik.com

Te-ai gândit că celebritatea ta preferată ar mai putea fi printre noi? Chiar dacă înmormântările unora au fost până și televizate, spiritele acestora nu au plecat din această lume, conform câtorva relatări!

Știm ce o să spuneți: fantomele nu există! Probabil că este adevărat, dar unii oameni tot vor crede în ele. La urma urmei, nu avem certitudinea nici că da, nici că nu.

Celebritățile...acele persoane care s-au bucurat de lumina reflectoarelor și de fani. Din păcate, nu toate au dus viața pe care alții și-o imaginau că o au. În istoria Hollywood-ului, vorbim despre sfârșituri tragice sau misterioase. Poate vom scrie niște articole tematice.

Așadar, să ne gândim puțin? Există faimă după moarte? Teoretic, da. Toți cei care sunt menționați mai jos, au rămas încă în sufletul nostru. Dar dacă chiar ar fi fantome, oare au rămas pe pământ pentru a-și încheia socotelile sau pentru a mai căuta un pic de celebritate?

Iată cine se presupune a fi încă „alături” de noi!

Lucille Ball era iubită de toată lumea, iar fantoma ei a fost văzută în mai multe locuri. A murit în conacul său din Beverly Hills, iar proprietarii care au urmat au raportat geamuri sparte misterios, voci care se aud din pod și mobilier care se mișcă prin casă. Totuși, se pare că fantoma lui Lucy nu stă într-un loc, fiind văzută și la clădirea Hart din platoul Paramount Studios, unde a fost produs „I Love Lucy”, precum și în cimitirul Jamestown din New York, unde își are odihna veșnică.

În ceea ce o privește pe Amy Winehouse, se spune că fantoma ei te găsește pe tine. În 2011, o publicație a relatat că Pete Doherty a plecat la Paris după ce fantoma ei a apărut de „trei sau patru” ori în apartamentul său din Londra. În 2018, tatăl lui Amy a declarat că spiritul fiicei sale a vizitat casa familiei din Kent.

Se crede că mai multe fantome bântuie Disneyland-ul, una dintre ele fiind chiar Walt Disney. Există chiar și „dovezi” fotografice și video care circulă pe internet. Walt a murit în 1966 și era pasionat de trenuri. Un fost angajat, Darrold Wagner, a povestit că Disneyland Railroad, trenul care înconjoară parcul, are un panou de control care arată unde se află trenurile pe șine. Târziu, noaptea, un tren apărea pe panou într-un colț îndepărtat, și se auzea fluierul, deși nu era niciun tren acolo. „Bătrânii spuneau ‘Acesta este trenul lui Walt.’” Wagner a mai povestit că Walt obișnuia să fumeze în spatele apartamentului său pentru a nu fi văzut de copii. După moartea sa, un supervizor de securitate a simțit de mai multe ori miros de fum de țigară în acel loc, dar nu a găsit niciodată un fumător sau chiștoace. S-a gândit că era Walt care își mai făcea o ultimă țigară. Fantoma lui a fost văzută în diferite locuri din parc, cum ar fi Fantasyland, Haunted Mansion și vechiul său apartament de deasupra stației de pompieri.

Cum gestionezi accesele de furie? Problema pornește din copilărie!

Zvonurile spun că Marilyn Monroe bântuie casa din Brentwood unde a fost găsită moartă pe 4 august 1962, din cauza unei supradoze, împreună cu pudelul ei iubit, Maf. Plânsul câinelui fantomă ar fi fost auzit în curtea exterioară și în zona piscinei, iar Marilyn a fost văzută în mai multe locuri de pe proprietate. Cu toate acestea, spiritul ei nu rămâne doar acasă, fiind raportate apariții ale lui Monroe în camera 1200 a Hotelului Roosevelt. Un alt loc bântuit este Hipodromul de pe Santa Monica Pier, unde se spune că dacă mergi în toiul nopții și te uiți în oglinzile de pe carusel, poți vedea reflexia lui Monroe așezată pe banca ei preferată de lângă standul de cadouri. Fanii au vizitat cripta ei de la Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park în speranța de a trăi o experiență supranaturală.

Elvis Presley a susținut spectacole în mod regulat la Las Vegas Hilton între 1969 și 1976, înainte de a muri în 1977. Legenda spune că încă se află în culisele fostului său loc de reprezentații.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel