Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialul „Vinovați de iubire”, despre povestea de dragoste ca-n filme a părinților săi

Data publicării:
EXCLUSIV

Actriță Farah Zeynep Abdullah ne-a făcut confesiuni emoționante cu privire la familia sa.

Cunoscuta actriță Farah Zeynep Abdullah, îndrăgită de publicul român pentru rolurile sale din serialele de succes difuzate de Kanal D, precum „Trădarea”, „În dragoste și în război” și „Kösem”, a revenit pe micile ecrane într-un nou și captivant rol. Farah interpretează personajul İnci în serialul „Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, la ora 20:00.

„İnci este o femeie extraordinară, empatică și cu un suflet bun. Și-a pierdut mama și muncește din greu pentru a se asigura că bunicul și fratele său nu au nevoie de nimic, încercând să le ofere sprijin pentru vindecarea rănilor pe care și ei le poartă în suflet. Personajul este construit pe o poveste adevărată și am fost impresionată de modul în care această poveste se reflectă în scenariu. Este un personaj cu o poveste impresionantă, profundă”, declară Farah Zeynep Abdullah despre noul său rol.

Actrița, dezvăluiri emoționante din viața personală

Într-o notă personală și emoționantă, Farah dezvăluie că povestea personajului İnci are rădăcini adânci în propria sa istorie familială.

„Tatăl meu este turc de origine irakiană, iar bunica mea este din Skopje. Mama mea este din Bosnia și Erzincan. Povestea lor de iubire este una foarte puternică. Ei s-au întâlnit la fel ca İnci și Han în serialul „Vinovați de iubire”. Când mama avea 17 ani, a luat mașina bunicului meu și a fost implicată într-un accident, lovind o altă mașină. Proprietarul acelei mașini i-a oferit mamei mele un loc de muncă. Acolo l-a cunoscut pe tatăl meu, s-au îndrăgostit și au fost de nedespărțit de atunci”, mărturisește actrița.

Serialul „Vinovați de iubire” promite să fie un nou succes in materie de seriale, aducând în prim-plan povești de viață autentice și emoționante. Farah Zeynep Abdullah, prin interpretarea sa talentată și emoționantă, a cucerit deja inimile telespectatorilor din nou, de această dată în rolul lui İnci, un personaj care va rămâne cu siguranță în memoria publicului. Nu ratați, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, serialul “Vinovati de iubire”, o poveste fascinanta in care iubirea invinge orice obstacol!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel