Feli, confesiuni emoționante despre despărțirea de tatăl fetiței sale: „Eram cu sufletul praf”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Feli Donose
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Feli Donose

Cântăreața Feli Donose a vorbit despre divorțul de tatăl fetiței sale, dar și despre felul în care a reușit să o facă pe cea mică să accepte că părinții săi s-au despărțit.

Invitată la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Feli a făcut dezvăluiri despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, și anume divorțul de tatăl fetiței sale. Cei doi s-au despărțit după cinci ani de relație, dar au rămas prieteni și se implică în creșterea celei mici. Deși separarea a fost un moment foarte greu pentru artistă, ea recunoaște că în acea perioadă a învățat foarte multe lucruri bune care au ajutat-o mai târziu. Cântăreața a vorbit despre cum a învățat să își regăsească puterea personală și să se elibereze de dorința de a-i face mereu pe ceilalți fericiți, sacrificându-se pe sine.

„Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc să plâng”

„Pe mine despărțirea asta m-a învățat atât de multe lucruri bune. A fost un fel de trezire și întoarcere la mine. Eu nu știam să zic „Nu”. Stăteam acolo, mă măcinam și făceam ca tine, numai să fii tu bine. Viața nu e neapărat așa cum ți-o imaginezi tu. M-am enervat atât de tare încât efectiv m-am transformat. Mă ridicam noaptea de lângă Nora ca să mă duc în sufragerie să plâng, după ce toată ziua eram toată un zâmbet. A trebuit să cresc copilul ăsta întreagă la minte, cât pot eu. Să o duc la grădiniță, să îi plătesc aia, să fac aia, singură 100%. Eu eram cu sufletul praf. Plângeam de mă spărgeam și o luam de la capăt”, a declarat Feli.

Te-ar putea interesa și: Scandalul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă de aproape trei ani. Ce dezvăluiri a făcut cântăreața

„Nu simt că mai vreau acum copii”

De asemenea, artista a povestit despre felul în care a făcut-o pe fetița ei să înțeleagă mai ușor ce înseamnă despărțirea părinților săi. Pentru a face acest proces mai ușor de înțeles, Feli a transformat totul într-o poveste, adaptată imaginației bogate a copilului. Ea a descris cursul natural al vieții, explicând că, deși relația lor ca parteneri s-a încheiat, vor rămâne întotdeauna prieteni și părinții ei. Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că au existat multe momente în care cea mică își dorea ca ea și părinții să locuiască împreună și să nu fie nevoie să petreacă timp separat cu fiecare dintre aceștia. Acum, după ce a înțeles de ce mama și tatăl ei au ales să o ia pe drumuri separate, fetița artistei mai vrea un frățior sau o surioară, după cum spune chiar Feli. Totuși, aceasta a mărturisit că nu se simte pregătită încă să aibă un al doilea copil, deși își dorea în trecut să adopte.

„Eu i-am spus fetiței. I-am explicat foarte frumos despărțirea. I-am spus sub formă de poveste pentru că are o imaginație bogată. I-am spus cum ne-am cunoscut, i-am făcut un curs firesc al vieții. Și i-am spus că într-o zi ne-am dat seama că ne certam foarte des și nu am mai fost fericiți împreună. Așa că am ales să ne despărțim și să rămânem doar prieteni, dar mai ales părinții ei. A fost greu la început, în primul an. A fost greu și pentru mine. Dacă mergea în Constanța, în vizită la tatăl ei, întreba de ce nu m-am născut și eu acolo ca să locuim toți trei. Sau invers, de ce nu s-a născut tatăl ei în București să locuim aici.

Am început să fiu mai fermă și când întreba de ce nu mai sunt soția tatălui ei îi spuneam că nu îl iubesc ca pe un bărbat, ci ca pe un prieten. I-am spus că niciodată iubita lui tati nu va fi mama ei și iubitul mamei nu va fi tatăl ei. Mama și tata sunt unii singuri. Și acum înțelege. Nu mă simt pregătită să îi spun că nu simt că mai vreau acum copii. Îmi doream foarte mult să adopt”, a adăugat Feli, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel