Feli Donose, certată cu organizatorii evenimentului. Artista a refuzat să urce pe scenă: „Noi ne-am respectat obligațiile”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Felidonose
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Felidonose

Feli Donose a dezvăluit motivul pentru care nu a mai urcat pe scenă, în Mureș. Artista dă vina pe organizatori.

În urmă cu câteva zile, Felicia Donose trebuia să onoreze un concert în Mureș, însă, spre dezamăgirea fanilor, aceasta nu a mai fost prezentă. Un adevărat scandal ar fi în spate, deoarece artista dă vina pe organizatorii evenimentului, care nu s-ar fi ținut de treabă. Cu atât mai mult, diva deja și-a găsit alte evenimente pentru agenda ei încărcată, arătând că nu duce lipsă de proiecte. Cu atât mai mult, printre motivele pe care le-a invocat a fost și ignoranța de care ar fi dat dovadă organizatorii. Ea și trupa ei au fost prezenți toată ziua în Mureș pentru repetiții, până seara, atunci când organizatorii i-ar fi tratat cu ignoranță.

Vezi și: „M-a supărat și înfuriat sub toate formele” Felicia Donose a ajuns la terapie din cauza comparației cu Adele. Cât de mult a suferit artista

Vezi și: Feli s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „Vreau să intru în noul an curată și fără secrete”

Vezi și: Feli Donose, reacție dură pentru prietenii falși. Ce mesaj le-a transmis artista: „Încep să mă amuz”

Vezi și: Feli Donose a renunțat la liceu pentru muzică: „La jumătatea clasei a noua, ca nebuna”

De ce a renunțat la concert

Feli a mai spus că cei care îi sunt fani înfocați cunosc mersul concertelor sale, precizând că ține mult la „eticheta” care i se prezintă. Ei ar fi fost amânați în mod repetat, fără explicații, lucru ce a dus la enervarea la culme a artistei și a trupei ei. Cântăreața acuză organizatorii că nu a fost tratată cu respect față de aceștia.

„Mesaj pentru toți locuitorii comunei Deda, județul Mureș. Îmi pare extrem de rău că nu am mai urcat pe scenă, dar din cauza proastei organizări nu s-a mai ținut concertul.

Eu și trupa mea am fost prezenți atât la probele de sunet, cât și la scenă seara, ne-am respectat obligațiile așa cum se întâmplă dintotdeauna. Toată ziua, inclusiv seara, nu am fost băgați în seamă, ba mai mult, am fost ignorați.

Am așteptat aproape o oră și jumătate să intrăm pe scenă după 'în 5 minute intrați'. Eu am o mare iubire și respect față de publicul care vine la concertele mele. Cine a fost vreodată la un concert al meu, știe. O să revim mâine cu un story despre întreaga poveste. Îmi pare rău, dar pentru mine pe primul loc în legătură cu un om sunt omenia și respectul. În seara asta, din cauza proastei organizări nu am avut parte de niciuna din cele două', a scris Feli Donose pe InstaStory.

Din păcate, detalii ulterioare nu au putut fi captate, deși vedeta a precizat că va veni cu lămuriri. 

Vezi și: Feli Donose s-a săturat să fie criticată: „Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea!”

Vezi și: Recunoașteți personajul? Este o cunoscută cântăreață de la noi din țară

Vezi și: Feli Donose, reproșuri din partea fiicei ei: „Mi-a spus că tot timpul stau pe telefon. Nu conștientizăm dependența asta”. Artista trage un semnal de alarmă

Vezi și: Feli și-a refăcut dantura, după un „eșec” estetic. Dr. Ana Cichirea: Primul rezultat este dezastruos, al doilea spectaculos

Vezi și: "Sunt tare norocoasă". Feli, despre relația cu Smiley: Mă uit la el și cred, și simt... Inima lui e soră cu inima mea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel