Feli Donose, dezvăluiri despre noua sa relație. Cum se înțelege bărbatul cu fiica artistei

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Feli Donose
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Feli Donose

Feli Donose a vorbit despre relația pe care o are cu actualul său iubit, dar și despre cum a reușit să fie din nou fericită, după divorțul de tatăl fetiței sale.

Invitată la podcastul lui Teo Trandafir, Feli a vorbit despre iubitul său cu care are o relație de mai bine de un an. Aceasta a mărturisit că sunt foarte compatibili și că mai întâi de toate sunt prieteni. Artista trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și recunoaște că partenerul său a reușit să o facă să se simtă din nou femeie. Cântăreața a vorbit și despre calitățile iubitului său, una dintre ele fiind simțul umorului, lucru pe care Feli îl apreciază enorm. 

„Încep să redevin femeie”

„În relația de acum încă am porniri de tipul „Eu sunt bărbatul în casă”. Îmi place la el că este foarte răbdător cu mine și îmi înțelege nebunia asta. Îmi înțelege și mimica feței, anxietatea. Noi cumva semănăm destul de mult, dar ne manifestăm diferit. El e mai introvertit, eu trebuie să deschid gura să vorbesc. Îi place să fie pe lângă casă, să facă lucruri. Dacă îl văd prin curte că udă pomii, face activități cu Nora, eu deja văd masculin acolo și îmi ia gândul că eu trebuie să plătesc facturi, să întrețin familia. Încep să redevin femeie. E și genul meu. Amândurora ne place să stăm mai mult pe acasă, să facem lucruri împreună. Am așa o liniște. Focul iubirii există dacă există iubire. Mi se pare atât de tare să iubești matur. Noi suntem super prieteni. E foarte amuzant, are simțul umorului. E o perioadă frumoasă în care încă așezăm lucrurile în forma vieții noi pe care o avem acum”, a declarat Feli, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Feli, confesiuni emoționante despre despărțirea de tatăl fetiței sale: „Eram cu sufletul praf”

„Mama mea s-a căsătorit a doua oară la 56 de ani”

De asemenea, Feli a vorbit despre momentul în care a hotărât că este momentul ca ea și partenerul ei să se mute împreună. Deși la începutul relației cei doi îndrăgostiți locuiau separat, mai ales pentru că artista dorea să vadă cum se înțelege fetița ei cu noul său iubit, după o perioadă, chiar cea mică a fost cea care și-a dorit ca acesta să locuiască cu ele. Mai mult de atât, cântăreața simte că noua sa relație i-a adus liniște și lumină în viață și consideră că oricine merită să își dea o a doua șansă la iubire, în ciuda dezamăgirilor din trecut.

„Eu nu am vrut relația. S-a mutat la un moment dat în București și a stat în chirie. Am zis că ne dăm un an de zile să vedem care e relația lui cu Nora și dacă ea îl place, vedem unde ne duce. Dacă nu, nu. Acum locuim împreună. Și Nora l-a întrebat dacă vrea să vină să stea cu noi. A fost foarte greu pentru că îmi imaginam că va veni ziua când voi avea haine de bărbat în dressing și asta mă deranja teribil. Nu voiam nimic. Cel care va veni după ce a plecat o să îți aducă atâta soare și liniște. O să îți aducă tot ce ți-ai dorit să trăiești în fosta relație. Oamenii nu sunt pe pământ ca să rămână singuri. Mama mea s-a căsătorit a doua oară la 56 de ani, după ce a divorțat de tata după 28 de ani de căsnicie”, a adăugat Feli, la podcastul lui Teo Trandafir.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel