Fericirea atinge cote maxime pentru 3 zodii astăzi, 19 octombrie. Iată care sunt acestea

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Pe 19 octombrie 2024, trei zodii vor experimenta o fericire extremă. Sâmbăta va fi o zi de sărbătoare, deoarece lucrurile par să se așeze în sfârșit la locul lor.

Rac

Ai putea descoperi că nu poți scăpa de destinul tău atunci când fericirea atinge apogeul. Deși asta poate suna amenințător, nu este deloc așa. Ceea ce vei simți în această zi este oportunitatea de a face pace cu ceva cu care te lupți de mult timp: îndoiala de sine.

Ai ajuns să realizezi că singurul lucru real care te separă de adevărata fericire este loialitatea exagerată pe care o ai față de propria ta îndoială. Aproape că a devenit o forță pe care nu o mai poți controla, însă adevărul este că ai totuși puterea să o oprești. Partea interesantă este că, datorită influenței Lunii în Gemeni, poți să mergi înainte și să pui capăt acestei frici cauzate de lipsa de încredere în tine. Sau poți să lași toate acestea deoparte și să îți permiți să trăiești fericirea pe care o meriți. 

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre momentul cu tatăl ei din timpul concertului: „M-am simțit din nou mică”

Leu

Ai o șansă mare de a deveni cu adevărat fericit, iar o mare parte din acest lucru se leagă de ideea că vei alege fericirea în locul durerii. Deși pare o alegere ușoară, nu a fost mereu așa de simplu, însă, din fericire, în timpul Lunii în Gemeni, alegerea este clară: mergi spre fericire.

Deși toate acestea par foarte evidente, noi, oamenii, știm că nimic nu este ușor, mai ales când vine vorba de a crea o viață fericită pentru noi înșine. Partea bună este că această opțiune este mereu disponibilă; doar așteaptă să fie aleasă.

O parte din ceea ce face această opțiune atât de atractivă are legătură cu influența Lunii în Gemeni, care ne permite să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă. Ai fost atât de concentrat pe partea întunecată a vieții tale încât ai uitat cum arată adevărata fericire. Așa că, de ce nu ai alege să o trăiești acum?

Te-ar putea interesa și: Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Fecioară

Poate nu vrei să o spui cu voce tare, dar partea amuzantă pentru tine este că aproape nu poți să crezi cât de fericit ești. Nu vrei ca îndoiala de sine să-și facă loc, iar cea mai mare dorință a ta este fericirea. Așa că vei merge pe acest drum și vei vedea ce se întâmplă.

Atitudinea ta arată cât de bine pot sta lucrurile. Vei provoca universul la o confruntare, în sensul că vrei să vezi dovada că fericirea este aici și acum. Și vei primi acea dovadă.

Înțelege că Luna în Gemeni este despre „ce-ar fi dacă?”. Ce-ar fi dacă ai vedea lumea ca pe un loc întunecat și amenințător? Ei bine, asta ai experimenta cu siguranță. Totuși, vei alege să crezi că acest loc este minunat, și ghici ce? Asta te va face să ai o zi de sâmbătă fericită, așa cum îți doreai, scrie YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel