Fiica Andreei Marin l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță: „Am simțit nevoia să mă îndrept și eu”

Data publicării:

Andreea Marin și Violeta Bănică, apariție în premieră. Mamă și fiică, pentru prima oară într-o emisiune. Iată cum a reacționat Cătălin Măruță când a văzut-o pe Violeta. 


Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au fost invitate în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, unde au vorbit despre reușita Violetei în SUA. Fiica Andreei Marin a fost acceptată cu bursă într-un program de învățare al Fundației Tony Robbins, o organizație nonprofit creată pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași din întreaga lume.

 

VEZI ȘI : Fiica Andreei Marin, Violeta, detalii despre experiența inedită pe care a trăit-o în America: „Mi s-a părut atât de important” VIDEO


La intrarea în platoul emisiunii La Măruță, Violeta l-a fascinat pe celebrul prezentator. 


Cătălin Măruță: Bună, Violeta! Sărut mâna! Mă bucur să te văd! Sărut mâna, Andreea! Știi, când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept și eu!

Andreea Marin: Are emoții, să știi!

Cătălin Măruță: Nu că are emoții, ci că stă foarte dreaptă, că e foarte înaltă și că e foarte frumoasă.

Andreea Marin: Așa, ca mămica ei!

Cătălin Măruță: Mi se pare firesc! Haideți să luam un loc aici, pe canapea. Și mulțumesc că ați venit la emisiune.

Andreea Marin: Cu mare drag și nu o să facem un obicei din asta. Dar dacă îți amintești prima dată am apărut împreună la tine, de acasă, din pandemie.

Cătălin Măruță: Și tu ești o tipă care atunci când promiți ceva se și întâmplă acele lucruri. (…) Mă bucur foarte mult să te văd aici, în platou, Violeta. Ai niște ochi superbi!

Violeta Bănică: Mulțumesc! Și tu!, a fost o parte din dialogul celor doi. 

Youtube video image


Cum a fost experiența din Statele Unite pentru Violeta


„Am fost o experiență extraordinară. Am întâlnit elevi din toată lumea. În total am stat 10 zile, dar au fost 7 în tot acest program”, a mărturisit Violeta.

Violeta visează să studieze în SUA

„Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu. Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a mai dezvăluit Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Violeta Bănică: „Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Am doi părinți brilianți” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel