Fiica artistei Nicole Cherry îi calcă pe urme mamei sale. Cum a surprins-o micuța la doar 2 ani: „A început show-ul!” / Video

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Deși are doar 2 ani, Anastasia pare deja să-i calce pe urme mamei sale. Recent, Nicole Cherry a postat pe TikTok un videoclip adorabil cu fetița sa. Nici ea nu s-a așteptat la ce i-a trecut prin cap micuței.

Nicole Cherry este, fără doar și poate, o femeie împlinită. La vârsta de 25 de ani, artista este realizată atât pe plan profesional, cât și personal. Are o carieră de succes în industria muzicală și o viață personală împlinită. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa. La vârstă de 22 de ani, artista a dat vestea că este însărcinată pentru prima dată. Cei doi au devenit părinți în luna noiembrie a anului 2021, atunci când a venit pe lume fetița lor, pe nume Anastasia. Artista și partenerul ei de viață s-au căsătorit civil în mai 2022, iar în aceeași zi au botezat-o și pe fiica lor. 

Fiica artistei Nicole Cherry îi calcă pe urme mamei sale. Cum a surpirns-o micuța la doar 2 ani: „A început show-ul!”

Acum, micuța Anastasia are 2 ani și deja începe să o surprindă pe artistă. Pe pagina sa de TikTok, artista a postat un videoclip în care fetița sa, Anastasia a cântat piesa „Bum Bum Bum”. Micuța a pus mâna pe un microfon de jucărie, și-a pus o pereche de ochelari de soare la ochi și a început să-i cânte mamei sale, ca o adevărată artistă. După ce a terminat show-ul, Anastasia a așteptat, desigur, și aplauzele, care nu au întârziat să apară. Nicole Cherry, care s-a distrat copios la concertul fetiței sale, a acompaniat-o la un pian de jucărie.

„A început show-ul! Țin să menționez că și-a pus singură ochelarii, iar pe mine m-a pus să stau la pian”, a scris cântăreața în dreptul videoclipului pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok.

@nicolecherry

Tin sa mentionez ca si-a pus singura ochelarii, iar pe mine m-a pus sa stau la pian.????

♬ sunet original - nicolecherry

Te-ar putea interesa și: Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre relația cu mama sa. Motivul pentru care nu şi-au mai vorbit timp de 6 luni: „Ne-am certat destul de urât”

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Videoclipul a strâns rapid zeci de mii de aprecieri, iar fanii artistei au luat cu asalt secțiunea de comentarii, lăudând talentul micuței și apreciind momentul dintre mamă și fiică. Se pare că Anastasia este deja pe drumul cel bun pentru a deveni o mică vedetă, exact ca mama sa.

„Muzică live, ai o moștenitoare în muzică e clar”, „Ce drăguță e și ce bine cântă, ți-o ia pe urme”, „Doamne, de 10 ori m-am uitat. Nu mai pot ,e belea mi-a plăcut și expresia ta când a început să cânte. Bravo, să fiți sănătoase”, „Doamne, ce repede a crescut păpușica, o scumpete”, „Vai, vai, ce frumos cântă. Are talentul tău”, „Ce dulce e, mă topesc”, „Doamne, e simpatică foc, mi-a topit sufletul”, „Perfect. Și-a luat rolul de vedetă, e cântăreața de acum”, „Ce drăgălașe sunteți”, „Să va trăiască prințesa”, „Bravo, o nouă stea în devenire”, „Dulceață mică, îngeraș minunat. Sunteți absolut minunate. Te va moșteni sigur, două prințese minunate”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de fani la postarea artistei.

 Printre cei au reacționat a fost și artista Ami: „Deja avem concurență”.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu a ținut post negru 3 zile și a băut doar apă: „Vreau să ajung la 7 zile. Nu cred că este periculos în cazul meu, mă simt tânăr”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel