Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme artistei. La doar 6 ani, Ela a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și...”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, instagram

Fiica Andrei Bălan debutează în muzică, la vârsta de 6 ani. 

Andreea Bălan se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă cariera de succes, artista se mândrește și cu cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. 

Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme artistei

Andreea Bălan a declarat, în cadrul unui interviu, că urmează să scoată o melodie alături de fiica sa, Ela. Se pare că micuța îi calcă pe urme mamei sale și își începe debutul în industria muzicală la doar 6 ani.

„Urmează să scot o piesă cu Ela, am fost cu ea în studio, am înregistrat și abia aștept. Piesa se numește Copilărie. Ella are 6 ani, eu am debutat la 10 ani. Urmează să o dau și la canto. Au început să facă pian', a susținut artista, potrivit playtech.ro.

Victor Cornea este antrenorul de tenis al fiicelor Andreei Bălan

Artista a mărturisit că fiicele sale practică diverse activități și, mai nou, iubitul său, Victor Cornea, le învață pe cele mici să joace tenis. 

„Au de toate: tenis, pian, gimnastică ritmică, dans sportiv și engleză. Eu le iau și le duc la toate, nu bunica. Bunica are grijă de casă, e în vârstă, nu poate să le ducă în Bucureștiul ăsta. Eu le iau, termin programul la 3.30, le iau de la școală când sunt la școală și apoi în fiecare zi au câte ceva. Acum, în vacanță, le-am dus în fiecare zi. Când am fost plecată, nu prea s-au dus. Adică mama face ce poate, dar dacă eu sunt plecată, nu poate să conducă de colo colo. De la acest eveniment mă duc să le iau de la tenis. Le-a lăsat mama la tenis, de acolo fugim repede la dansuri. Și în fiecare zi fac chestia asta.

Au început recent să învețe să joace tenis. Am descoperit și eu cât de frumos este acest sport, prin prisma relației cu Victor, și atunci m-am gândit ca și Ella și Clara să învețe să joace tenis. Ele știu să și patineze, vreau să le duc la schi la iarnă. Adică fac mai multe sporturi, Ela face și înot, ca mai târziu să aleagă ce le place', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Fetițele Andreei Bălan se pregătesc de școală

Fetițele Andreei Bălan și ale lui George Burcea cresc tot mai mari, pe zi ce trece. Cele două se pregătesc pentru școală, Ela începe clasa întâi, iar cea mică a trecut în grupa mare.

„Ella începe clasa întâi, iar Clara va fi în grupa mare la grădiniță. Avem rechizite, avem ghiozdănel, avem tot ce ne trebuie, deci suntem pregătite. Ella și-a făcut temele toată vara, că a primit teme, e foarte organizată, foarte disciplinată, ordonată, abia așteaptă. Clara mai puțin, nu știe ce e de capul ei', a mai spus Andreea Bălan.

Artista nu știe dacă fostul soț va fi prezent la începerea anului școlar a celor două fetițe pe care le au împreună. 

„Nu știu, dacă nu are filmări, poate vine. Dacă are, nu știu ce face, nu am vorbit, dar depinde de programul lui. Dacă e liber, vine, dacă nu, nu'.”, a mai spus artista.

Citește și: Andreea Bălan îl ține ascuns pe Victor Cornea. Sandu Bălan, tatăl ei, vine cu declarații neașteptate

Misha, luptă aprigă cu kilogramele în plus. Cât de mult s-a îngrășat fosta soție a lui Connect-R: ”Aș devora frigiderul”

Rona Hartner a fost externată. Cum se simte artista după tratamentul pentru vindecarea cancerului de care suferă: "Obosește inima din cauza citostaticelor"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel