Fiica Iuliei Albu, mesaj cu subînțeles pentru Alina Ceușan. Mikaela a comentat scandalul în care influencerița este implicată: „Este greu doar dacă o faci de fațadă”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Iulia Albu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Iulia Albu

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a comentat scandalul în care Alina Ceușan este protagonistă. 

Alina Ceușan se află în centrul unui întreg scandal, fiind aspru criticată după ce a postat o fotografie în timp ce stătea cu picioarele pe balustrada unei loje din Teatrul Odeon. Celebra actriță Oana Pellea, dar și alte persoane publice, au condamnat gestul influenceriței și au considerat că ceea ce a făcut denotă lipsă de respect pentru marii actori care au pășit în respectiva sală de teatru. 

Oana Pellea a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a criticat dur comportamentul influenceriței, acuzând-o de lipsă de educație, prost gust și vulgaritate. În secțiunea de comentarii, oamenii au condamnat gestul Alinei Ceușan, dar pentru că foarte multe persoane îi adresau cuvinte jignitoare, actrița a decis să facă câteva precizări. Aceasta a menționat că scopul postării nu este în niciun caz să aducă jigniri la adresa influenceriței, ci să taxeze un comportament inadecvat.

„Este greu doar dacă o faci de fațadă”

Printre persoanele care au comentat gestul Alinei Ceușan se numără și Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu. Tânăra are o comunitate de peste 17.000 de oameni pe Instagram, dar cu toate acestea nu se consideră înfluencer. Ea a postat un mesaj în care a scris că atunci când va fi influencer nu își va cere iertare așa cum a făcut-o Alina Ceușan, de fațadă, ci va fi sinceră și își va asuma greșeala pe care a făcut-o. De asemenea, Mikaela a precizat că adulților le este greu uneori să recunoască atunci când greșesc.

„Nu sunt încă influencer. Dar când voi fi, știu sigur ca nu îmi voi cere iertare prin “am greșit… DAR”. Îmi voi cere așa: “am greșit. Îmi pare rău.” Nu este greu să îți ceri iertare dacă îți pare cu adevărat rău de ce ai făcut. Este greu doar dacă o faci doar de fațadă. Adulților le este uneori greu să recunoască când greșesc. Păcat. Tu pe cine urmărești pe Instagram?”, a scris Mikaela pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

După ce a fost criticată în mediul online, Alice Ceușan a publicat un mesaj în care și-a cerut scuze pentru comportamentul său.

„Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit punând picioarele pe acea balustradă. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu... nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău. Dar ce lecție dură am primit! Și ce comentarii acide. Nu v-ați fi așteptat, nu? Știu sigur că nu ați făcut postarea gândindu-vă ce fel de comentarii va stârni. Nu-i așa că nu ați vrut să faceți rău? Ieri noapte nici nu am știut pe ce lume sunt, cu copiii unul-n stânga, unul-n dreapta, când, după o zi plină, am ajuns să citesc comentariile (...)

În realitate, nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer care trebuie să își ceară scuze. Pentru că e foarte greu să îți ceri scuze. Iar când o faci, oricum ceva nu e bine. Nici dacă nu îți ceri scuze nu e bine. Nici dacă scuzele vin prea târziu nu e bine. Mulțumesc, doamna Oana Pellea. Vă mulțumesc pentru că, deși la început m-ați acuzat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la persoană care au apărut. Îmi pare rău că nu am gândit limpede. Respect și teatrul, și sala, și actul artistic”, a transmis influencerița, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel