Fiica lui Adrian Minune a sărit la bătaie, după ce o fată i-a jignit tatăl: „Am văzut verde în fața ochilor. Am lovit-o rău”

Data publicării:

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, dezvăluie că statura tatălui său a fost un motiv de bullying în copilărie. Artista a ajuns chiar în punctul de a-și face dreptate cu pumnul, după ce o fată i-a jignit părintele. 

Karmen Simionescu a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre un incident mai puțin plăcut din copilăria ei, când s-a bătut cu o fată, după ce aceasta i-a jignit tatăl. 

„La un moment dat mi-a zis că: Tac-tu ăla piticu’. Mamă, am văzut verde în fața ochilor, negru, mov, albastru, toate culorile. Am lovit-o rău, i-am dat o palmă. Nu am mai dat în nimeni niciodată.”, a povestit cântăreața, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”


Artista este și azi revoltată de reacția acelei fete și vede de neiertat o astfel de remarcă. 


„N-ai voie să zici așa ceva. Ai ceva cu mine, ai ceva cu sor-mea să zici că suntem copii și că ne jucăm, dar ce legătură are tata? Și pur și simplu mi-a plecat mâna.”, a adăugat fata manelistului.

 


Motivul pentru care Adrian Minune a rămas scund


„Tata nu are o problemă, pur și simplu sunt niște glande care la el nu s-au dezvoltat. Dacă ar fi fost în vremea noastră, ar fi existat niște injecții care ajută să crească glanda respectivă. Deci nu e o malformație. (...) E emblema lui.(...) Tata tocmai din cauza staturii lui și din cauză că a fost ăla micu’ în copilărie, care analiza tot, care vedea tot.(...) Se uita la lăutarii ăia vechi cum cântă și a furat meserie.”, a spus Karmen în cadrul podcastului.

 

Adrian Minune, un părinte strict

Artista a vorbit și despre limitele pe care le-a avut în copilărie și despre modul în care tatăl ei încerca să o protejeze. 

 

„Am fost un copil crescut într-un glob de sticlă, care nu a văzut realitatea, nu a văzut ce înseamnă răutatea oamenilor. Și nu a fost bine, nu. Și am avut o criză. Pe bune criză. Și m-am dus la mama și i-am zis: „Vreau să fiu un copil normal, vreau să îmi iau rolele, vreau să mă duc în parc, vreau să mă plimb cu autobuzul, vreau să fiu un copil normal (...)

Vremurile erau altfel atunci. Dacă ascultai manele erai nașpa, mai ții minte? Acum, toată lumea e pro manele. Pe vremea aia, manelișții erau văzuți ceva rău. Tata și mama, tot din dragoste, au încercat să mă protejeze de tot ceea ce va urma (...)

Dacă tata venea acasă și mie îmi vibra telefonul, nu contează, față, băiat, prieteni, ce erau, îl aruncăm. Pentru că tata, de când eram eu mică mi-a insuflat chestia asta de frică, de nu cumva să-mi fac vreun prieten, de nu cumva să greșesc ceva...”, a dezvăluit Karmen Simionescu în cadrul podcastului amintit.


În 2014 a fugit de acasă 

În urmă cu 9 ani, adolescentă fiind, Karmen a fugit de acasă cu un băiat. 

„Eu, până atunci, am fost copilul exemplu. Singurul lucru de care îmi pare rău din tot sufletul meu, și acum, ca mamă, văd cât de greu a fost pentru mama și pentru tata, este că i-am făcut să sufere, bineînțeles. Acum mă vezi că râd, dar atunci nu era de râs pentru părinții mei. A fost foarte dureros pentru ei, sunt 100% sigură de asta”, a povestit ea. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel