Fiica lui Codin Maticiuc debutează în filmul Zurli: „Exact precum copiii lui Cătălin Măruță, fără casting sau ceva”

Data publicării:

Codin Maticiuc și-a anunțat fanii că fiica sa interpretează primul său rol într-un film.

Fetița lui Codin Maticiuc, Smaranda, pare că-i calcă tatălui ei pe urme, întrucât micuța va debuta în cinematografie. Aceasta va juca în filmul „Zurli”, conceptul atât de îndrăgit de toți copiii din țara noastră. Astfel, tatăl celebrul nu a ezitat de la a face marele anunț pe rețelele de socializare, unde, ironic, a făcut și o paralele între fiica sa și Eva Măruță, care, la rândul său, și-a făcut debutul recent în primul său film. Asemenea Evei, nici Smaranda nu a dat un casting, mărturisește producătorul, făcând însă mai multe comentarii ironice pe rețelele de socializare. 

„Smaranda joacă în filmul Zurli!!! Exact precum copiii lui Cătălin Măruță, fără casting sau ceva că nici eu nu sunt vreun fraier! Superpietonii Zurli este acum în cinematografe, din păcate nu e sponsorizat de pariuri, că eu când văd cu Super în față acolo mă duc cu gândul.
Mergeți cu copiii voștri că e primul film cu scop clar educativ din România. Tu stai frumos pe nachos și floricele și copilul tău se distrează învățând să traverseze strada corect, să fie mai bun cu oamenii și alte astfel de mizerii (..)”, a fost postarea făcută de Codin Maticiuc în mediul online.

VEZI și: „M-a șocat”. TikTokerița Donatella, atac la adresa Andrei Măruță: „Cum e posibil să-ți lași copilul să folosească retinol pe față?”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Ce spune despre talentul fiicei sale

Când vine vorba de talentul actoricesc al fiicei sale, acesta nu este încă încă convins de acest lucru. Smaranda este abia la primul său proiect de acest gen, spune el, astfel încât pe viitor, din alte roluri, îi va putea da fetiței „verdictul”.

„Nu (n.r nu are stofă de actriță) adică cel puțin ce am văzut până acum. A fost într-un singur film. Habar nu am. Pare că nu, dar nu poți să îți dai seama.

A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic. Dacă ar fi să votez acum - mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol -, nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok”, a spus el, pentru playtech.

Citește și: „E pur și simplu grețos”. Dana Rogoz, revoltată după criticile primite de Eva Măruță pentru rolul din „Tati part-time”

Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli

Chiar dacă formează de ceva vreme un cuplu cu Ana Pandeli, Codin Maticiuc a ajuns de curând în fața stării civile cu partenera sa de viață. Mai mult, cei doi nu au făcut încă nunta, iar actorul are și o explicație plauzibilă pentru aceste lucruri. 

„A fost ceva din niște motive practice, administrative, să nu mai mergem cu tot felul de declarații pe la granițe când ne întrebau: „Dar pe copil de ce-l cheamă așa, pe tine așa, pe ălălaltu…. Și-atunci am zis: „Bă, hai să fim cât mai mulți Maticiuci și să ne fie mai ușor!. Dacă-mi plăcea procesu, făceam procesu cu nuntă, cum se face, nu mă duceam la un birou administrativ. Am zis: 'Bă, dacă ea-și va dori vreodată, fac nuntă de care vrea ea. De-aia urăsc eu cel mai mult. Cum urăsc eu cel mai mult, așa fac”, a mai declarat acesta, potrivit viva.

VEZI și: Alina Sorescu, prima reacție după ce a primit flori de la Alexandru Ciucu: „Este doar pentru imaginea lui, când ne întâlnim nu mă salută”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel