Fiica lui Horia Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Tremuram de frică”. Ororile la care a asistat în copilărie

Data actualizării: | Data publicării:
Nidia Moculescu, captură video YouTube
Descriere foto: Nidia Moculescu, captură video YouTube

Nidia, fiica lui Horia Moculescu, a vorbit despre ororile trăite în copilărie, despre certurile dintre părinții săi, dar și despre momentele de coșmar prin care a trecut după ce Mariana Moculescu și celebrul compozitor s-au despărțit. 

Mariana Moculescu și Horia Moculescu a fost un cuplu „bombă”, după cum mărturisește chiar fiica lor, Nidia, care a asistat la nenumărate scandaluri ale părinților, atât din perioada în care erau căsătoriți, dar și după despărțire.

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, de la Kanal D2, Nidia Moculescu și-a deschis sufletul și a povestit un moment de coșmar prin care a trecut în copilărie, când a fost martora unor scandaluri de nedescris, mai mult, fiica celebrului compozitor afirmă că un fost iubit al mamei sale chiar l-ar fi atacat cu un topor pe Horia Moculescu.  Incidentul a avut loc după separarea părinților ei, în perioada în care ea petrecea timpul dintr-o casă în alta. 

 „Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică”, este confesiunea dramatică făcută de Nidia Moculescu în emisiunea de la Kanal D2.

 

Youtube video image


Motivul neînțelegerilor din cuplul Mariana - Horia Moculescu


Nidia Moculescu dezvăluie că certurile dintre părinții ei porneau, cel mai adesea, de la geloziile mamei sale. 

„N-a fost o greutate financiară. Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles.
Mama începea de obicei. Femeile au gura mare. Eram mică, era geloasă. Eu n-am un copil, nu știu să spun cum e și cum aș fi reacționat la 22 de ani. Dar acum, da. Acum e mama”, a adăugat Nidia.

Despărțirea părinților a fost doar începutul unui alt calvar

Deși spera că viața ei se va schimba după ce părinții ei s-au separat, crezând că astfel nu va mai avea parte de scandaluri, mutată cu chirie cu mama sa, Nidia a avut parte de o nouă serie de situații de coșmar, fiind bătută și certată zilnic. 


„A urmat ceva și mai rău. În momentul în care ai nervi, ani la rând, și să-ți placă să te cerți… Mă certa pe mine. N-au fost numai momente urâte, n-au fost numai bătăi. Sigur, ele erau prezente în fiecare zi. Nu pot s-o judec. A avut și momente bune. Fiind foarte tânără, cred că nu și-a dat seama ce făcea”, a mai explicat Nidia, fiica lui Horia Moculescu, notează Fanatik. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel