Flavius Nedelea s-a întors la brațul Anamariei Prodan, dar nu în felul la care s-a așteptat toată lumea: „Pe viață”

Data actualizării: | Data publicării:

O nouă apariție în showbizul românesc a atras atenția publicului. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele fotografiilor?

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au un istoric scurt ca timp, dar foarte intens. Cei doi au fost împreună pentru două luni de zile, imediat după ce Anamaria l-a „șters” pe Reghecampf din viața ei. Deși motivele bănuite de public nu s-au adeverit, declarațiile oficiale din partea celor doi fac referire la „motive personale”. Ei au avut mai multe ieșiri extravagante prin Capitală, acolo unde Anamaria Prodan a defilat în costum de baie.

Ce înseamnă a doua apariție împreună?

Vezi și: Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de fostul iubit. Ce mesaj a transmis impresara: „Luați exemplu de la noi”

Ulterior despărțirii lor, cei doi au fost fotografiați împreună, moment care s-a terminat cu câteva declarații din partea lui Flavius Nedelea:

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a mai spus omul de afaceri, la Antena Stars.

Ulterior despărțirii de Anamaria, afaceristul a decis că este iubirea sa reală este Iulia Sălăgean, fosta iubită a lui Alex Bodi, controversatul om de afaceri. Flavius s-a despărțit la scurt timp și de aceasta, iar acum a fost fotografiat pentru a doua oară, într-un interval de timp relativ scurt, cu Anamaria Prodan.

Fotografia este oferită chiar de impresară, adăugând și un mesaj adresat publicului:

„Este minunatul meu prieten pe viață”, a fost mesajul Anamariei, pe Instagram.

Cu toate acestea, deși viața privată le aparține, publicul speculează că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă „prietenie”, mai ales că și după despărțire s-au înțeles de minune. 

Vezi și: Flavius Nedelea și Iulia Sălăgeanu s-au despărțit. Bărbatul a confirmat separarea, după o lună de relație: "Oamenii, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe"

A fost într-o relație de o lună cu Iulia Sălăgeanu

Mai mult de atât, în privința despărțirii de Iulia, prin presă s-a vehiculat că cei doi au avut o „ieșire” nervoasă într-un restaurant deținut de afacerist, însă el dezminte această idee. Nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să se despartă după numai o lună de relație.

„Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm.Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații.Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect', a declarat Flavius Nedelea, potrivit Click!

Vezi și: Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a cuplat cu Iulia Sălăgeanu: ”Nu am făcut ceva greșit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel