Flavius Nedelea și Iulia Sălăgeanu s-au despărțit. Bărbatul a confirmat separarea, după o lună de relație: "Oamenii, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe"

Data publicării:
Sursa foto: Flavius Nedelea și iulia Sălăgean, instagrama
Descriere foto: Sursa foto: Flavius Nedelea și iulia Sălăgean, instagrama

Flavius Nedelea și Iulia Sălăgeanu au decis să meargă pe drumuri separate, după doar o lună de relație. 

Dacă în urmă cu o săptămână, Flaviu Nedelea a confirmat relația cu Iulia Sălăgean, acum tot el este cel care a anunțat și despărțirea. Deși se spune că unele iubiri durează doar o vară, în acest caz, se pare că dragostea a plutit în aer doar pentru o lună de zile. 

Flavius Nedelea și Iulia Sălăgeanu s-au despărțit

Toată lumea a rămas surprinsă, după ce fostul iubit al Anamariei Prodan a confirmat relația cu fosta soție a lui Alex Bodi. Cei doi păreau mai fericiți ca niciodată și nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună „Adio”, după doar o lună. Flavius Nedelea a fost cel care a confirmat despărțirea de Iulia Sălăgean. În presă s-a vehiculat că între fostul iubit al Anamariei Prodan și Iulia Sălăgean ar fi existat un scandal în restaurantul pe care afaceristul îl deține, însă Flavius Nedelea a dezmințit acest lucru.

„Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm.Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații.Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect', a declarat Flavius Nedelea, potrivit Click!

Anamaria Prodan, declarații despre despărțirea dintre Iulia Sălăgeanu și Flavius Nedelea

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp, însă au rămas buni prieteni. Acum, impresara a făcut câteva declarații legate de despărțirea dintre fostul iubit și Iulia Sălăgeanu. Vedeta susține că nu știa că de faptul că cei doi s-au despărți, însă a făcut o ironie, spunând că minunile durează doar trei zile. 

„Habar nu am. Nu m-am uitat pe Instagram. Nu știam că a scos poza. Flavius este un om unic. El este foarte calculat. Știe ce face în fiecare secundă. Și de ce. În general minunile ţin trei zile … pot spune doar că Flavius este o minune ! Ce aş putea să zic mai mult ? Îl voi susține mereu căci face parte din oamenii foarte dragi sufletului meu’, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playtech Știri.

Ce spunea Flavius Nedelea după ce s-a cuplat cu Iulia Sălăgeanu

În urmă cu o săptămână, Flaviu Nedelea susținea că este foarte fericit alături de Iulia Sălăgeanu și că se înțeleg de minune. 

”Eu întotdeauna susțin ceea ce spun, ceea ce fac. Avem o relație, ne înțelegem extraordinar. Nu mai e nevoie să recunosc, pun o poză cu noi doi, o țin de mână, suntem împreună. Nu am făcut ceva greșit ca să nu recunosc.”, a declarat Flavius Nedelea, la Antena Stars.

Citește și: Venus iese din retrograd, dar a făcut ravagii în relații. Ce vedete și-au spus ADIO în această perioadă

Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce și-a dus fetița la coafor: „Ce să faci și tu, ai văzut la Simona Gherghe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel