Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Data publicării:
Flick, foto Instagram
Descriere foto: Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit controverse în mediul online, după ce a scris o poezie în care încurajează femeile să gătească. Internauții nu au stat pe gânduri și l-au criticat dur.

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut ca Flick Domnul Rimă, a fost criticat de urmăritorii săi, după ce a scris o poezie în care încurajează femeile să gătească și a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Flick este cunoscut pentru versurile sale pline de umor, iar oamenii îi apreciază creațiile. De data aceasta, însă, se pare că poezia scrisă de el nu a fost pe placul tuturor, astfel că a stârnit o adevărată controversă cu ultima sa postare din mediul online. 

„Doamnelor, să mai gătiți!

Și nu doar cartofi prăjiți,

Sau pe fugă două ochiuri;

Încercați ciorbă pe-alocuri,

La cuptor în sos fripturi

Ca soțul să se mențină

Mai mereu cu burta plină.

Dacă des nu se hrănește

El începe și slăbește

Până când cad frumușel

Pantalonii de pe el

Iar partea periculoasă:

Nu-i cad de pe el acasă”, a scris Flick.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

„Glumă, glumă, dar cam misogină de data asta”

Versurile au generat o serie de reacții negative, în special din partea femeilor care au considerat că Flick a transmis un mesaj misogin: „Dacă tot se spune că bărbații sunt cei mai pricepuți bucătari, atunci să gătească, să facă tot felul de bunătăți pentru femeia iubită”, „Cam jenant venind din partea unui tată de fată!”, „Cum scrii așa ceva în 2024, când femeile se luptă să scape de prejudecățile de genul “femeia la cratiță”, poate data viitoare treci prin cateva filtre de gândire ce scrii înainte să postezi”, „S-au schimbat vremurile..nu stă doar femeia la cratiță”, „Postarea îi este destinată și soției tale?”

„Așa stă treaba la tine în relație?”, „Dacă bărbatul stă lângă o femeie doar pentru că-i gătește...e gravă situația. Pe lângă faptul că omul ar trebui să mănânce pentru a trăi și nu să trăiască pentru a mânca, dacă nu are mâncare în frigider are două opțiuni: se apucă de gătit sau face comandă acasă, să am și eu ce mânca atunci când vin de la serviciu. Dacă se duce să mănânce "în sat" ...să rămână în sat. Glumă, glumă, dar cam misogină de data asta”, sunt câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au lăsat la postarea lui Flick.

Se pare că în ultima vreme, Flick este ținta controverselor. Cu puțin timp în urmă, el a vorbit despre motivul pentru care prietenia cu Mihai Bendeac, Răzvan Popescu, Mihai Morar și Speak s-a răcit, după ce s-a vehiculat că vinovată ar fi soția sa, Denisa. Flick a mărturisit că de fiecare dată când a avut ocazie să se întâlnească cu unul dintre acești oameni au strâns mâna și au stat de vorbă, fără să poarte pică vreunuia dintre ei. El a precizat că nu a simțit niciodată nevoia să își ceară scuze pentru că nu consideră că a greșit cu ceva și că unul dintre prietenii de care nu mai este atât de apropiat l-a sunat de curând și au petrecut timp împreună. În plus, Flick a declarat că dacă va pierde vreodată vreun prieten pentru relația pe care el și Denisa o au, nu a pierdut, de fapt, nimic. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel