Florin Dumitrescu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că el și Cristina au divorțat: „Cred că ăsta era și motivul”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina și Florin Dumitrescu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina și Florin Dumitrescu, sursa instagram

Florin Dumitrescu a vorbit public despre zvonurile legate de despărțirea de soția lui, Cristina. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a publicat o conversație dintre ei pe rețelele sociale.

Florin Dumitrescu, în vârstă de 36 de ani, și Cristina, în vârstă de 39 de ani, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” și soția sa sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună două fetițe minunate, Mia și Ava.

După ce în mediul online s-a zvonit că cei doi nu mai formează un cuplu și că s-au decis să meargă pe drumuri separate, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a vrut să lămurească cum stau, de fapt, lucrurile între el și soția sa, Cristina.

„Florin: Cristina, tu știai că am divorțat noi doi?

Cristina: n.r - râde

Florin: Am divorțat

Cristina: Când?

Florin: Nu știu

Cristina: Ai visat asta?

Florin: Nu am visat, am primit pe TikTok. Zice lumea că am divorțat, dacă ne-am certat pe pârtie, știi..

Cristina: A, ne-am certat și pe pârtie?

Florin: Da.

Cristina: Când ne-am certat?”, a fost o parte din discuția pe care fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a făcut-o publică pe contul său de Instagram.

Care ar fi fost motivul „divorțului”

Potrivit bucătarului, s-ar fi speculat că divorțul s-ar fi produs din cauza unei presupuse dependențe de alcool a soției sale. Cu toate acestea, cei doi au făcut caz de necaz de această situația și au lăsat să se înțeleagă că relația dintre ei este una foarte bună, contrar gurilor rele.

„Florin: Și știi că ai probleme cu alcoolul?

Cristina: Eu? Nu beau alcool.

Florin: Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat, că ai tu probleme cu alcoolul și după divorț ai plecat la discotecă.

Cristina: Am plecat eu la discotecă? În care discotecă?

Florin: Nu știu că n-au contenit să spună și în ce discotecă ai fost și cu cine

Cristina: De unde ai tu toate informațiile astea?

De pe TikTok

Cristina: Pare un film. Eu nu sunt divorțată. Sunt în vacanță, Doamne ferește”, au mai spus Florin Dumitrescu și Cristina în videoclipul postat pe Instagram de fostul jurat de la „Chefi la cuțite”.

Mesajul emoționant al lui Florin Dumitrescu la împlinirea celor 10 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu este un familist convins. Pe 8 mai s-au împlinit 10 ani de când cei doi au făcut cununia civilă, iar cu această ocazia, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant.

„10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civilă! Nu știu ce părere are Cristina Dumitrescu, dar eu cred că cea mai bună decizie din viață noastră a fost să facem pasul asta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă. Me love you hard! #10ani #noi2 #lamultiani”, scria Florin Dumitrescu pe rețelele sociale Florin Dumitrescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel