Florin Ristei, de urgență la spital: „M-a luat un leșin”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă și cum se simte în prezent

Data publicării:
Florin Ristei/ captură video Youtube SOLD OUT TV
Descriere foto: Florin Ristei/ captură video Youtube SOLD OUT TV

Florin Ristei mărturisește că nu se simte cel mai bine în ultima perioadă, iar problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap destul de mari recent.

Florin Ristei și Speak au ajuns din nou în atenția fanilor printr-un nou format al emisiunii pe care au creat-o în trecut, când au comentat ultimul sezon al emisiunii Insula Iubirii. Dacă pe atunci, podcastul celor doi se numea „Fiertzi pe Insulă”, acum aceștia au reinventat formatul, făcând „Fiertzi pe Power Couple”. Totuși, cei doi cântăreți nu comentează doar experiențele prin care trec concurenții în acel show, ci poartă și diferite discuții din viața de zi cu zi, lucru care să le permită fanilor să-i cunoscă mai bine și să „pătrundă” astfel în intimitatea lor.

Astfel, Speak le-a dezvălui tuturor cum prietenul său a avut probleme serioase de sănătate recent, moment în care Ristei le-a povestit celor care-i urmăresc ce s-a întâmplat cu el și motivul pentru care a ajuns de urgență la spital. 

„Să știți că Ristei era să moară zilele trecute?”, a spus Speak.

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am zis „Hai, du-mă până la farmacie!'. Am mai stat un pic și am zis „Hai, du-mă până la camera de garda”. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la Neatza, de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm „Te cunosc de undeva!”, iar apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie.”, a povestit Florin Ristei în emisiunea online Fiertzi pe Power Couple.

Te-ar putea interesa și: Arestat pentru trafic de persoane și viol, Andrew Tate predă cursuri pentru sute de mii de tineri: „Îi învăț cum să facă bani, viața lor se îmbunătățește”

Florin Ristei a confirmat despărțirea de Noemi

Seria mărturisirilor nu s-a încheiat aici, iar Ristei, tot la întrebarea prietenului său, a fost nevoit să dezvăluie dacă mai este sau nu într-o relație cu Noemi Hedman. În spațiul public apăruseră de mult timp speculații cu privire la acest subiect și se pare că totul a fost adevărat, întrucât artistul confirmă că nu mai are o relație de dragoste cu bruneta care îi era și logodnică.

Extrem de sincer cu cei care-i privesc, solistul a dezvăluit că ține, în continuare, legătura cu Noemi, însă nu vede șansa continuării relației, care de-acum ar trebui să fie una la distanță, din cauza faptului că femeia a fost nevoită să se reîntoarcă în țara natală. 

„Dar tu mai ai gagică, măi?”, l-a întrebat Speak pe Ristei.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar... de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

„Dar ușa e deschisă pentru...?”, a întrebat Speak.

„Măi, nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult. Nu știu dacă e deschisă...Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt...”, a completat Florin Ristei.

VEZI și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel