Fostă ispită de la Insula Iubirii a dat lovitura! Cu cine a fost surprinsă la un hotel - Foto / Video în articol

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Pexels
Descriere foto: Foto Pexels

Un milionar celebru a fost prins la hotel alături de o fostă ispită de la Insula Iubirii.

Este vorba despre celebrul fost fotbalist Francesco Totti, în vârstă de 48 de ani, legendă a clubului italian AS Roma. Totti a divorțat de Ilary Blasi, după 20 de ani de relație, din cauza că aceasta l-a înșelat. Însă acum Francesco este împreună cu Marialuisa Jacobelli, în vârstă de 32 de ani, jurnalistă, dar și fostă concurentă la show-ul Insula Iubirii.

Citește și articolul - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță https://www.spectacola.ro/adio-monica-birladeanu-schimbare-surpriza-dupa-nunta-cu-valeriu-gheorghita_42196.html 

Fostul jucător de la AS Roma a fost surprins alături de Marialuisa la un hotel din capitala Italiei și aceasta a confirmat relația cu legendarul fotbalist.

FOTO = VIDEO

Sursă foto - Captură Instagram Maria Jacobelli

Video

Youtube video image

Francesco Totti și-a pus ghetele de fotbal în cui la finalul stagiunii 2016-2017, după ce a jucat numai la AS Roma în cariera sa de fotbalist profesionist. În prezent este manager la AS Roma și reușit să își refacă viața personală cu Jacobelli Marialuisa, care a devenit celebră în Italia ca urmare a participării la emisiunea Insula Iubirii, în calitate, evident, de ispită.

Acum Jacobelli Marialuisa lucrează pentru Sport Mediaset. În trecut a activat și la DAZN. Marialuisa a fost cea care a confirmat zvonurile în privința relației.

Citește și articolul - Drama neștiută prin care a trecut Monica Bîrlădeanu. Vedeta a trăit clipe de coșmar: „Loviturile în corp sună într-un anume fel” https://www.spectacola.ro/drama-nestiuta-prin-care-a-trecut-monica-birladeanu-vedeta-a-trait-clipe-de-cosmar-loviturile-in-corp-suna-intr-un-anume-fel_41919.html  

Citește și - Ispita Marcel de la Insula Iubirii și drama din copilărie. Nimeni nu ar fi crezut că a trecut prin asta

Marcel Andrei ascunde o poveste de viață dureroasă încă din copilărie. Marcel a fost martorul scandalurilor din familia sa, mama lui fiind evacuată din casă chiar în timp ce îl purta în burtă.

Acum ceva vreme Marcel Andrei a fost invitat în podcastul lui Bursucu. Ispita Marcel de la Insula Iubirii a spus detalii dramatice din copilăria sa. Acesta a fost martor la certurile dintre mama, tata și bunica. Cea din urmă s-a purtat foarte urât cu familia ei. Mai mult, de la vârsta de 18 ani Marcel nu a mai purtat nicio discuție cu bunica sa.

El nu poate uita atitudinea pe care a avut-o bunica sa asupra familiei, care ar fi provocat greutăți de necrezut unui tânăr cuplu - părinții lui Marcel.

„Când era mama însărcinată cu mine, tatăl meu plecase în armată. Știu că mama mea a stat cu mama lui taică-miu, iar atunci a văzut ce fel de persoană era ea ca femeie. Nu era o femeie ok. Nu că nu o plăcea pe mama, dar ea ca femeie nu era normală. Îi plăcea să se amestece în treburile familiei lui taică-miu — cu frații și sora lui — și tot așa.

Nu a lăsat familia să trăiască așa cum trebuia. Din clasa a 12-a, relația mea cu ea s-a terminat. Când tatăl meu era plecat în armată, mama a înțeles cum stau lucrurile, dar când s-a întors tata, s-au mutat din Rovinari la Vladina. Au stat cât au stat, dar în final i-a dat afară din casă”, povestește Marcel. Vezi continuarea aici!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel