Fostul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim Ibru, mesaj emoționant pentru Pepe, chiar de ziua nunții

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Ibrahim este fostul soț al Ralucăi Pastramă, o femeie cu care a avut multiple experiențe inclusiv Pepe.

Cu toate acestea, nimic nu l-a oprit pe Ibrahim din a-l felicita pe celebrul cântăreț cu ocazia nunții, dar și a sărbătorii fiului lor:

„Dragilor, felicitări cu prilejul căsătoriei! Să vă aducă noroc, prosperitate  și multă înțelegere. Totodată, la mulți ani, să vă trăiască băiatul și să vă bucure viața, să fiți sănătoși și fericiți împreună!”, a fost mesajul lui Ibrahim Ibru, pe rețelele de socializare.

 

Declarații neașteptate despre infidelitatea fostei soții

Pepe a dezvăluit noi detalii surprinzătoare despre infidelitatea Ralucăi, care l-a afectat atât pe el, cât și pe actualul ei soț.

„Divorțul dintre ei doi nici măcar nu s-a depus. Eu știam că ea e cu cine e, pentru că sunt prea deștept. Ce m-a deranjat i-am spus personal, iar atunci mi-a dat block, mai bine asculta, dacă nu-mi dădea block, nu ajungea în situația asta.

I-am zis să nu mai implice copii, mi-a dat block. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că eu văd, când îi controlez telefonul copilului.

Ibrahim, săracul, trece prin ce trec eu, a fost o întâlnire asumată între noi doi, eu l-am sunat. Cu el vorbesc aproape zilnic. Eu n-am avut niciodată nimic cu el. Am fost dezamăgit atunci de el (n.r. de bărbatul cu care s-a cuplat Raluca), nu de ea.

Cum să iei copiii la întâlnire? De asta am luat foc, cum să le pui în pericol? Tu faci ce vrei cu viața ta.”, a mai spus Pepe, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cum privește Pepe planificarea căsătoriei

Pepe descrie evenimentul ca fiind diferit de o nuntă tradițională, fără mese și meniuri, ci cu muzică și petrecere continuă, alături de artiști, ceea ce implică costuri foarte mari, având în vedere numărul de 300 de invitați. El subliniază că este cea mai importantă petrecere din viața lui și recunoaște că este un act curajos din punct de vedere financiar.

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere nonstop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese.

E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mărturisit Pepe, pentru „Xtra Night Show”.

 

„Ea are trei copii, nici nu se pune problema (n.r. actuala soție). Fetele au mare încredere în ea, contează foarte mult. Din prima a fost așa, a fost un mare plus faptul că au tras copiii cu ea. Dacă ar fi fost o repulsie, ar fi fost rău. La un moment dat mai simți o mică ironie care mai vine din altă parte, dar am trecut peste. Fete s-au obișnuit.

Eu cred că sunt un tată extraordinar, aș face orice pentru copiii mei, dar asta nu înseamnă că ei ar trebui să profite de asta. Eu am fost varianta bună întotdeauna, dar a trebuit să-mi asum și varianta rea. Nu a fost ușor, dar trebuie să te și impui în fața copiilor.”, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel