Fotografia asta cu Viorel Lis îți va rupe inima. Indiferent cine suntem și ce meserii avem, același drum ne așteaptă pe toți: bătrânețe și apoi moarte

Data publicării:

Indiferent cine suntem și ce meserii avem, același drum ne așteaptă pe toți: bătrânețe și apoi moarte. 

Oana Lis a postat un mesaj emoționant despre soțul ei, Viorel Lis, fost primar al Capitalei, reflectând asupra dificultăților pe care acesta le înfruntă la bătrânețe.

 

Într-o postare pe rețelele sociale, Oana Lis a subliniat că, odată cu trecerea timpului, Viorel Lis nu mai este perceput prin prisma funcțiilor sale din trecut, iar oamenii nu mai interacționează cu el la fel de des. Ea a menționat că mulți oameni valorizează persoanele doar cât timp pot să le fie de folos, dar pentru ea, Viorel rămâne același om bun pe care l-a cunoscut acum 25 de ani.

Oana Lis a adăugat că, la bătrânețe, boala principală este singurătatea, iar societatea tinde să își piardă respectul pentru cei care nu mai dețin poziții influente. Cu toate acestea, ea continuă să îl prețuiască pe Viorel Lis pentru bunătatea și sufletul său neschimbat, declarând că îi va rămâne loială toată viața.

 

2. -imagine fara descriere- (viorel-lis_05232800.jpg)

 

„La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager... Oamenii te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei, altfel ești doar un „moș” sau o „babă”,” a scris Oana. Ea a ținut să sublinieze că pentru ea, Viorel Lis rămâne același om bun, cu același suflet ca acum 25 de ani, când s-au cunoscut.

 

„Boala bătrâneții este, de fapt, singurătatea. Telefonul nu mai sună... La bătrânețe, nu mai ești domn' primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei. Altfel, ești un „moș" sau o „babă". (Majoritatea așa se referă, chiar și când vorbesc despre membrii familiei lor...).

 

De aceea, e bine să vedem, să simțim și să valorizăm sufletul unui om, nu funcția lui. Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 de ani, când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva și, pentru asta, îi voi fi loială toată viața. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru că acestea sunt și valorile mele personale, iar aceste valori nu ți le poate lua nimeni. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Oana Lis pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel