Fuego a dezvăluit secretul tinereții sale: „Nu arăt de vârsta pe care o am. Sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic.” Care a fost cel mai mare vis al artistului

Data publicării:

Fuego a dezvăluit secretul care îl menține mereu tânăr. Artistul a mărturisit și care a fost cel mai mare vis al artistului. 

Fuego se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. Îndrăgitul artist și compozitor uimește cu fiecare apariție. La vârsta de 47 de ani, Fuego pare că a descoperit elixirul tinereții. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit de la cine a moștenit cea mai bună genă. 

Fuego a dezvăluit secretul tinereții sale

Fuego susține că nu arată vârsta pe care o are și asta pentru că provine dintr-o genă bună. Artistul consideră că a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa. 

„Nu arăt de vârsta pe care o am. Toată lumea îmi spune. Toată lumea îmi dă 30 și ceva de ani. Provin dintr-o genă bună, se pare. Mama mea este un om foarte frumos. Mama mea este un om care în tinerețe a arătat splendid, iar la 69 de ani arată extraordinar de bine. Moștenesc gena din partea mamei și sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic. Un fel de Cliff Richard care nu își arată niciodată vârsta.”, a povestit Fuego, în cadrul unui interviu WOWnews

Fuego: „Am muncit pe brânci, cu sânge”

„Cred că am ajuns la 30 de ani de activitate profesională fiind corect, am muncit pe brânci, cu sânge, așa îmi place mie să spun. M-am dăruit acestui public, publicul meu, nu am nevoie de alt public, oamenii care mă iubesc pe mine.

Îmi sunteți suficienți, nu mă interesează altcineva decât publicul meu și, Slavă Domnului, joc cu casa închisă. Cel mai frumos vis al meu este acesta. Mi l-am îndeplinit după o muncă de peste 20 de ani. Oamenii au zeci de canale TV, au internet și au zeci de radiouri particulare. Să scoți omul din casă, să vină să plătească bilet. Este una din marile realizări ale mele.

Al doilea lucru este că eu sunt un om modest. M-am reinventat pentru că am învățat lucrurile acestea de la George Grigoriu, care este cel mai mare descoperitor de talente pe care l-a avut România vreodată.

Omul ăla făcea lecțiile de canto care sunt atât de benefice pentru tânărul interpret. Am făcut patru ani de zile lecții de canto cu maestrul George Grigoriu.”,  a mai adăugat Fuego.

Fuego, sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului

Toată lumea îl cunoaște astăzi pe adultul Paul Surugiu, însă foarte puțini știu cum au fost începuturile sale în cariera muzicală. Recent, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge omul de azi. 

„Am trecut prin diverse clipe complicate, dar am încercat să le depășesc. La un moment dat, mulți mi-au spus că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au râs în față, mi-au închis uși și nu mi-au acordat nici măcar o secundă de încredere. Mi-am zis că nu-i nimic. În fond, asta e viața, o călătorie în care te agăți de nenumărate ori de colacul de salvare, sperând să nu te ia valul. Și pe mine nu m-a luat.

Dimpotrivă, orice opreliște mi-a dat speranță, mi-a dat puterea de a le arăta tuturor că pot! Și chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese, am făcut multe în anii aceștia și nu m-am lăsat. Cred că asta caracterizează cel mai bine profilul meu – voința și dorința de a fi altfel mereu, de a găsi noi resurse, de a încerca să fiu în sufletul oamenilor făcând ce-mi place!”, a declarat artistul, pentru Viva!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel