Gabi Bădălău a dat cărțile pe față. Afaceristul răspunde acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta a spus că aducea sacoșe cu bani acasă

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău a răspuns acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu. Artista a spus că afaceristul aducea, în timpul mariajului, sacoșe cu bani acasă.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, anul în care l-au botezat și pe primul lor fiu, Gabriel Alexandru. După doi ani a venit și cel de-al doilea copil, Nicolas Mihail. Păreau o familie fericită, doar că realitatea a fost cu totul alta.

La finalul lui 2022, cei doi au divorțat după trei ani de procese și scandaluri. S-au despărțit cu scandal și și-au aruncat cuvinte grele. Nu o dată, ci de mai multe ori, Claudia Pătrășcanu a vorbit deschis despre căsnicia cu Gabi Bădălău.

Nu s-a sfiit să spună că a fost înșelată de mai multe ori sau că a fost dată afară din casă cu cei doi copii, dar asta nu este tot. Fosta soția a afaceristului l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că aducea sacoșe cu bani acasă.

„În momentul în care ne-am căsătorit, părinții lui au considerat că trebuie să-i facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră și ușor, ușor a început să își pună oameni competenți, care să se ocupe. El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii. Nu știu de unde veneau banii, dar veneau. Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar și cu jocurile la cazino, chiar și cu aceste sacoșe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu îi mai văd în casă, voiam copiii noștri să nu îi vadă”, spunea Claudia Pătrășcanu.

Te-ar putea interesa și: Alexandra Bucălae, acuzații dure la adresa Liviei! Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Îl vizitai pe Paul când Simona nu era acasă”

Gabi Bădălău, replică pentru Claudia Pătrășcanu, după ce artista l-a acuzat că aducea șacoșe cu bani acasă

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău a răspuns acuzațiilor venite din partea fostei soții, în urmă cu mai bine de trei ani. Afaceristul a negat vehement spusele Claudiei Pătrășcanu, afirmând că nu a avut niciodată afaceri de natură infracțională și că nu a adus sacoșe de bani acasă. El a subliniat că a fost supus numeroaselor controale din partea autorităților, inclusiv DNA, fără ca acestea să găsească nereguli. Toate aceste nereguli, spune afaceristul, ar fi fost alimentate de fosta soție.

„Din păcate, fosta soție, în perioada asta de cinci ani de când am divorțat, nu a avut capacitatea sau liniștea de a termina acest divorț în condiții civilizate, având în vedere că avem doi copii și că ne afectează.

În toată această perioadă de cinci ani, eu am avut probleme cu DNA-ul, cu anumite controale. Ee era prima sau singura care alimenta lucrurile astea. Referitor la sacoșele de bani, îmi aduc aminte că acum vrei trei ani de zile s-a prezentat singură la DIICOT, a bătut la ușă, a luat un pix și o foaie și a început ea să scrie cai verzi pe pereți sau influențată, învățată de altcineva. Vreau să spun că dacă aș fi cărat sacoșe de bani, din ce spune fosta soție, îmi e greu să citez citatele ei pentru că sunt nenumărate, nu mai eram aici, ci prin altă parte.

Nu am cărat sacoșe de bani, nu avem afaceri cu caracter infracțional. Cred că suntem printre familiile care am avut cele mai mari controla. Lupa a fost pe noi. Nu facem lucruri ilegale. Nu am cărat sacoșe de bani nimănui, niciodată”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan au vrut să devină părinți: „Am încercat să fac copii cu ea”. Care este, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel