Gabi Bădălău dă cărțile pe față! Care au fost motivele care au dus la divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ameritat cu Nasrin/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Ameritat cu Nasrin/YouTube

Gabi Bădălău a dat din casă! Iată ce a declarat afaceristul!

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a dezvăluit detalii tulburătoare despre relația sa cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui. Afaceristul a mărturisit pentru prima oară că a fost infidel, recunoscând că povestea lor nu a fost bazată pe iubire.

De ce crede Gabi Bădălău că nu a mai mers căsnicia lui cu Claudia Pătrășcanu

O relație precipitată: Bădălău a declarat că relația cu Claudia s-a dezvoltat foarte repede, marcată de o sarcină neașteptată. Afaceristul a subliniat că nu se simțea pregătit pentru o familie la acea vreme.

„Am făcut și fac tot ce ține de mine pentru liniștea lor, pentru educația lor, pentru a avea tot ce le trebuie în viața de zi cu zi. Din păcate sau din fericire, nu știu exact cum să mă exprim, eu nu am putut să am o relație cu Claudia, cu mama băieților. Și știi că mai sunt familii de genul – împăcați-vă pentru copii!

Dar copiii cresc, ajung la 15-18-20 de ani, se duc la casa lor, au familiile lor și m-am pus și pe mine pe primul loc și am zis ca n-am cum să trăiesc cu cineva care… Tot respectul îl am pentru Claudia ca om, cu toate că am trecut prin multe lucruri urâte, dar nu am cum să stau cu o femeie dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii. Nici măcar pentru copiii mei nu am putut să rămân cu ea (…) Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună“, a mărturisit Gabi Bădălău, în podcastul lui Ameri Nasrin.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Gabi Bădălău a recunoscut că a fost infidel în căsnicia sa

Gabi Bădălău a declarat că relația sa cu Claudia Pătrășcanu s-a dezvoltat rapid, culminând cu o sarcină neașteptată la scurt timp, după ce au format un cuplu.

„O să te uimesc cu aspectul ăsta… Între mine și Claudia n-a fost o poveste de iubire. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi. A rămas însărcinată foarte, foarte rapid, eu aveam 25 de ani, eram necopt, dar îmi doream foarte mult copil. Ea a venit și mi-a zis: «Sunt însărcinată». Iar eu i-am spus: «Nu știu dacă rămân cu tine, nu știu dacă te iubesc – pentru că eram de o lună-două împreună – dar îmi doresc copilul». Chestia asta credeam eu că mă maturizează.

Ea a încercat oarecum să mă acapareze, fiind și mai mare ca mine cu 7-8 ani. A venit copilul, botezul, după… hai și nuntă! (…) N-am fost obligat, dar cumva mi-a fost indus și de familie și a fost și sentimentul ăsta că mă liniștesc, mă căsătoresc, dar între noi n-a fost o poveste din aia de dragoste reală, cu îndrăgostit… s-au întâmplat lucrurile foarte repede. De-asta, probabil, s-au și terminat.”, a povestit Gabi Bădălău într-un interviu din trecut.

De asemenea, afaceristul a recunoscut că nu a fost delocâ ușă de biserică în căsnicia cu Claudia Pătrășcanu.

„Eu am greșit în căsnicia cu Claudia, eram cu altă femeie. M-am dus acasă și am recunoscut lucrul ăsta, m-am descărcat, iar ea, în momentul ăla, în loc să-și țină familia, că mai sunt 100.000 de bărbați care greșesc, a postat pe Faceboook un mesaj foarte, foarte urât despre mine, despre familie, a dat-o-n politică, a dat-o în amenințări, în acea noapte când eram toți în casă – eu cu ea și cu copiii. Înainte, maică-sa intervenise în relația noastră…

Eu am greșit că eram cu altă femeie, că am înșelat-o și mi-am asumat lucrul ăsta. După acel mesaj, în care am văzut o altă Claudia, plină de ură, de frustrare, am simțit că s-a rupt. N-am niciun război cu ea, noi trebuie să ne creștem copiii în liniște și pace. N-am nimic de împărțit, inclusiv partajul, nu e nicio miză la noi.

Dacă eu văd că ea își revine și nu mai face tot circul ăsta, mai ales în presă și tot ce a făcut rău… Le punea copiilor microfoane în hăinuțe sau în ghiozdan când venea la mine și vorbeam cu tata lucruri – ce vorbește fiecare om în casă – și pe urmă și le posta pe Facebook și s-a dus cu ele la Poliție. De-asta am ajuns atât de disperat și radical încât nu pot să stau cu ea la masă.”, a continuat afaceristul.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău neagă că ar fi înșelat-o vreodată pe Bianca Drăgușanu: „Nu înseamnă că am fost infidel dacă am avut o aventură de o oră”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel