Gabi Bădălău, decizie neașteptată după ce a pierdut procesul în fața Claudiei Pătrășcanu: „Mi-am anunțat avocații”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău a reacționat după ce a pierdut procesul în fața Claudiei Pătrășcanu! Cei doi băieți ai lor au voie acum să apară în reality show-ul „În culisele celebrității”, de la Antena Stars, cu toate că afaceristul nu și-a dat acordul.

În urmă cu două zile, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au confruntat din nou în instanță, la Judecătoria Constanța. De această dată, cauza a fost generată de un conflict legat de o emisiune TV. Cântăreața a dorit să participe la reality show împreună cu cei doi băieți ai lor, însă afaceristul nu a fost de acord și s-a opus vehement deciziei luate de fosta soție.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, un nou război cu Claudia Pătrășcanu. Afaceristul tună și fulgeră pentru că fosta soția vrea să îi expună pe copii într-un show televizat

Gabi Bădălău nu și-a dorit ca cei mici să fie expuși la TV, dorindu-și ca băieții săi să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, victoria a fost de partea artistei. Judecătorii au decis că băieții pot apărea în reality show, deși afaceristul nu și-a dat inițial acordul.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis îi caută loc de muncă lui Viorel. Anunțul făcut de soția fostului edil al Capitalei: „Nu mai pot trai din pensia lui”

Gabi Bădălău, decizie neașteptată după ce a pierdut procesul în fața Claudiei Pătrășcanu

După ce a pierdut pierdut procesul în fața fostei soții, afaceristul a avut primă reacție. În cadrul emisiunii „Un show păcătos”, Gabi  Bădălău a declarat că nu va face apel în urma deciziei judecătorilor. Afaceristul speră ca acest gest să fie un pas spre liniște, iar conflictul dintre el și Claudia Pătrășcanu să înceteze odată pentru totdeauna.

Te-ar putea interesa și: Medana și Alin Oprea au plecat în vacanță, în plin scandal. Artistul i-a făcut un cadou impresionant: „Femeia care merită tot”

„Mi-ar fi foarte ușor să spun că ea are un iubit la Constanța, foarte respectat și cu anumite influențe acolo, dar nu fac asta, că ar însemna să fiu ca ea. Trec peste lucrul acesta. Aceasta nu este o decizie definitivă, dar nu mai fac apel. Chiar astăzi mi-am anunțat avocații și am spus că nu vreau să fac. Vreau să fie din partea mea un semn de bun simț, de liniște, de pace. Am văzut declarația domnului avocat, citată și de Claudia, că a plâns de fericire că a câștigat. Dacă domnul judecător a decis că interesul suprem al copiilor e să apară la televizor, foarte bine, îi urez succes. Să aibă succes, să se facă cunoscută”, a spus Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, mesaj tranșant pentru fostul soț. L-a făcut praf pe Mihai Albu: „Ești mic, atât. Tot timpul ai pozat în ce nu ești”

Gabi Bădălău își dorește ca reality show-ul să nu afecteze weekend-urile pe care le petrece cu băieții săi

Tot ce își dorește afaceristul este ca filmările pentru reality show să nu afecteze weekend-urile în care el își petrece timp cu băieții. „Sper să nu afecteze weekendul copiilor. Am weekendul 1 și 3 cu copiii, atât. Doamne ajută să ne înțelegem. Îmi doresc din suflet lucrul acesta. Sunt convins că amândoi ne dorim binele copiilor, doar că între noi este o oarecare tensiune. Îmi doresc să găsesc cu ea calea de mijloc pentru binele copiilor”, a mai declarat Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel