Gabi Bădălău neagă că ar fi înșelat-o vreodată pe Bianca Drăgușanu: „Nu înseamnă că am fost infidel dacă am avut o aventură de o oră”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău neagă că ar fi fost vreodată infidel cu Bianca Drăgușanu! Afaceristul spune că, deși a mai avut aventuri sau a ieșit în club cu altcineva în timpul relației cu blondina, nu consideră că a înșelat-o. 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format un cuplu timp de trei ani jumătate. Deși relația lor a fost una tumultoasă, cu certuri și despărțiri, cei doi reveneau mereu unul în brațele celeuilalt. Ultima despărțire se pare că a fost una definitivă. Afaceristul o acuză pe fosta sa iubită că i-a fost infidelă și că în timpul relației și-ar fi găsit alinarea în brațele altui bărbat, motiv pentru care a decis să pună punct relației cu blondina. Cu toate că știa că era împreună de 3-4 luni cu medicul Auday Al-Ahmad, spera să recunoască că i-a fost infidelă și să îi ceară iertare, lucru care nu s-ar fi întâmplat.

Gabi Bădălău neagă că ar fi înșelat-o vreodată pe Bianca Drăgușanu: „Dacă am avut o aventură de o oră nu înseamnă că am fost infidel”

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău a negat că el ar fi însețat-o vreodată pe Bianca Drăgușanu. Deși a recunsocut că a avut câteva escapade, el nu consideră că a i-a fost infidel blondinei și că, pentru el, fosta iubită era o femeie completă din toate punctele de vedere.

„Poate sunt misogin acum. Noi bărbații dacă avem o aventură de o oră, eu nu consider înșelat. Am mai avut lucruri de genul acesta. Se poate spune și așa (n.r. că a comparat femeile între ele), dar niciodată nu am lăsat-o pe Bianca pentru altcineva. Pentru mine, Bianca era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Ce îi lipsea în relația cu Bianca Drăgușanu

Întrebat ce i-a lipsit în relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a susținut că nu a existat ceva anume. El a recunoscut că a ieșit la club cu o altă femeie, dar nu a existat o legătură amoroasă.

„Nu înseamnă că ne lipsește ceva dacă facem lucrul ăsta. Faptul că am mai ieșit eu cu una la club sau că m-a fotografiat nu știu cine, nu am avut legătură cu nimeni niciodată”, a spus Gabi Bădălău.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: „Nu regret că am făcut asta, mai sunt bărbați care greșesc”

Poate Gabi Bădălău să fie bărbatul unei singure femei?

Cu toate că a recunoscut că pe fosta soție, Claudia Pătrășcanu, a înșelat-o cu o altă femeie, iar în timpul relației cu Bianca Drăgușanu a mai ieșit cu alte tinere, afaceristul susține că poată să fie un bărbat fidel într-o relație.

„Categoric, sunt genul să fiu bărbatul unei singure femei. Eu și în relația cu Bianca am fost doar bărbatul ei. Eu am fost un bărbat foarte loial și foarte corect în relația cu Bianca. Dacă am mai ieșit sau s-au mai întâmplat niște lucruri, au fost forțate, că așa era momentul relației noastre. Nu m-am gândit niciodată să o las pentru vreo altă femeie.

Nu vreau ca ea să fie iubirea vieții mele. Sunt convins că iubirea vieții mele o să fie femeia cu care o să am alt copil, cu care o să mă căsătoresc, cu care o să am o viață normală. Bianca e o femeie pe care am iubit-o. A trecut și atât”, a mai declarat Gabi Bădălău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel