Gabi Bădălău, primele declarații despre dosarul deschis împotriva Claudiei Patrășcanu: „Eu nu aveam drept”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Gabi Bădălău a vorbit despre dosarul deschis împotriva Claudiei Patrășcanu.

Despărțirea dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost una plină de scandal. Acum, familia fostului soț a deschis un nou dosar împotriva artistei, iar Gabi Bădălău a făcut primele declarații cu privire la acest subiect. 

Gabi Bădălău, primele declarații despre dosarul deschis împotriva Claudiei Patrășcanu

„Ca să fac un scurt rezumat, acum vreo doi ani de zile Claudia a postat aceste înregistrări din casa părinților mei, unde erau discuții private, între mama, tata și sora mea. Cu aceste informații le-a spus domnilor de la poliție care au făcut și o anchetă. Nu știu să spun mai multe date, din momentul în care Claudia mi-a dat aceea citație că e suspect pentru articolul 26, au chemat-o domnii de la poliție.", a declarat Gabi Bădălau, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Chiar dacă cei doi au divorțat, oficial, tensiunea dintre artistă și soacra sa continuă. Mai exact, mama lui Gabi Bădălău a ales să își dea în judecată fosta noră acuzând-o că ar fi pus microfoane printre hainele copiilor, în momentul când cei mici veneau să petreacă timpul împreună cu tatăl lor și familia din partea lui. Gabi Bădălău susține că el, personal, nu a găsit niciodată microfoane în hainele sau jucăriile celor mici. 

„Nu am găsit niciodată (nr. microfoane în jucăriile sau hainele copiilor), dar ce au făcut părinții mei e un lucru pertinent. Eu nu aveam drept să fac plângere, pentru că nu stau în casă. Zilele trecute m-am trezit și cu Protecția Copilului la ușă.”, a mai spus omul de afaceri.

Claudia Pătrășcanu: „Sunt acuzații foarte grave”

Claudia Pătrășcanu a făcut și ea o serie de declarații , după ce fostul soț a depus un nou dosar împotriva ei. 

„Este alt proces inventat ca să mi se facă alt rău! Doar pentru a fi ruinată financiar, pentru a mi se deranja echilibrul și creșterea copiilor. Consider că tot ce mi se face le primesc, așa…. Poate că îmi este dat să le primesc. Sunt acuzații foarte grave. Ce pot să spun? În momentul în care îți vine o citație de la criminalistică acasă, am crezut că este o greșeală. Că sunt speriată, este puțin spus, M-am gândit: <Băi, este o greșeală! Ce s-a întâmplat! De la cine e?>. La secția de Poliție am aflat despre ce este vorba. Eu nu am șantajat pe nimeni cu nimic. Gabi rămâne tatăl copiilor mei, bunicii rămân bunicii copiilor mei. Le voi duce așa cum mi-ai fost date.”, a declarat Claudia Patrășcanu, în exclusivitate, în urmă cu puțin timp, pentru Antena Stars.

Artista a recunoscut că nu vrea să vorbească despre acest subiect și singurul lucru care o interesează în prezent sunt doar copiii. 

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru, am și scris pe pagina mea de Facebook. Nu este ușor să le duc pe toate dar nici nu a murit nimeni din asta. Acum suntem foarte ocupați cu programul, atât eu cât și copiii. Ambii băieți merg la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și fac sport – fotbal mai exact.

Sunt foarte încântați. Plus că așteaptă și școala ei, ne pregătim intens de școală. Cât ce privește ajutorul financiar din partea lui Gabi pentru începerea școlii pentru cei doi băieți pe care îi avem împreună, nu știu să își spun nimic”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!

„Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău”

„Consider ca aceste multe procese sunt mereu o invenție, doar pentru a mă ruina financiar, să îmi deranjeze liniștea, echilibrul și creșterea copiilor. Sunt 5 ani în care nu mi-am dorit decât să fiu lăsată în pace! Sa trăiesc! Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău și să îmi dorească răul….oameni pe care îi consider pierduți sufletește, oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască în liniște”, acesta este o parte din mesajul postat de cântăreață în urmă cu puțin timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel