Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabi Bădălău, captură video Youtube, Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Gabi Bădălău, captură video Youtube, Ameritat cu Nasrin

Gabi Bădălău a rupt tăcerea despre relația cu Daria. După ce s-a zvonit că formează un cuplu cu frumoasa rusoaică, afaceristul a dat cărțile pe față și a vorbit fără perdea despre femeia cu care și-a făcut apariția în ultimul timp în spațiul public.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format o relație timp de trei ani jumătate. Cei doi au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, cu împăcări și despărțiri. Nu stăteau însă departe unul de celălalt pentru mult timp și de fiecare dată reveneau unul în brațele celuilalt. Se pare însă că ultima despărțire a fost una definitivă.

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de infidelitate. Afaceristul susține că fosta iubita ar fi avut o relația în paralel cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, timp de 3-4 luni, lucru pe care ea nu l-ar fi recunoscut inițial. După lungi insistențe, blondina i-ar fi spus lui Gabi Bădălău că formează un cuplu cu acesta. 

După ce și-au spus „adio”, cei doi au fost prezenți la evenimentul VIVA!, însă, bineînțeles, separat. Dacă Gabi Bădălău a mers a însoțit de Daria, despre care a lăsat să se înțeleagă că e iubita sa, Bianca Drăgușanu ar fi mers la brațul medicului estetician, așa cum a afirmat chiar omul de afaceri.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: „Nu regret că am făcut asta, mai sunt bărbați care greșesc”

Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”

Invitat în podcastul realizat de Nasrin, Gabi Bădălău a vorbit despre relația cu Daria. Dacă până acum s-a zvonit că rusoaica îi este parteneră de viață, ei bine, se pare că nu este deloc așa. El a spus că nu formează un cuplu cu aceasta și că suferința provocată în urma despărțirii de Bianca Drăgușanu nu s-a vindecat. Omul de afaceri a recunoscut că este dispus să cunoască, dar nu să și formeze o relație, momentan. El a mărturisit, totodată, că nu se știe dacă în perioada următoare va mai fi văzut la brațul Dariei și că momentan sunt într-o perioadă de tatonare.

„Nu am nicio relație. Vin după 3 ani jumătate cu o femeie pe care am iubit-o. Faptul că ies astăzi cu cineva, mâine cu altcineva. Nu am nicio relație. Nici nu vreau, nici nu cred că o să am în viitorul apropiat. În schimb, vreau să ies, vreau să cunosc, vreau să mă distrez, vreau să râd. Habar n-am dacă o să mă mai vedeți cu ea. Suntem în perioadă de tatonare. (...)

La petrecerea VIVA!, eu cu Bianca nu ne-am intersectat privirile. Noi am avut o relație tensionată mai tot timpul, până în ultimul moment. Am avut mai multe momente de tristețe decât momente de liniște. Am tars de această relație până în ultima clipă, I-am făcut toate poftele”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău neagă că ar fi înșelat-o vreodată pe Bianca Drăgușanu: „Nu înseamnă că am fost infidel dacă am avut o aventură de o oră”

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel