Gabi Bădălău rupe tăcerea despre presupusa bătaie dintre Bianca Drăgușanu și Florin Salam: „S-a spus că a venit cu bâte. Nu îmi este frică de ea”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu. Sursă foto: Facebook/Dan Bursuc
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu. Sursă foto: Facebook/Dan Bursuc

Gabi Bădălău a spus tot adevărul despre ieșirile violente ale Biancăi Drăgușanu. Omul de afaceri a vorbit despre presupusa bătaie dintre blondină și Florin Salam.

 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ținut primele pagini ale ziarelor încă din 2021, atunci când s-au afișat pentru prima dată împreună. Relația lor a fost considerată una tumultoasă, având în vedere numeroasele despărțiri și împăcări. Din seria certurile izbucnite în cei trei ani de relație cu Bianca Drăgușanu, poate că cel mai controversat episod despre care s-a scris a fost în 2022. 

Gabi Bădălău rupe tăcerea despre presupusa bătaie dintre Bianca Drăgușanu și Florin Salam

În urmă cu doi ani, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora  Gabi Bădălău i-ar fi organizat lui Florin Salam o petrecere a burlacilor, înainte ca „Regele Manelelor” să se căsătorească cu Roxana Dobre. La petrecere ar fi fost invitate mai multe domnișoare. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu ar fi fost de acord, astfel că ar fi dat buzna în apartament și ar fi început să le ia la bătaie pe domnișoarele prezente la petrecere.

Martori au susținut că blondina ar fi venit înarmată cu o bâtă de baseball, cu care ar fi provocat multe vânătăi celor prezenți la petrecere, inclusiv lui Florin Salam. După acel incident, blondina nu ar mai fi fost invitată la nunta cântărețului de manele cu Roxana Dobre. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, Gabi Bădălău a mărturisit însă că informațiile nu sunt adevărate și că nu a fost nicio secundă vorba de bătaie.

„Bianca nu este o femeie vulcanică, nu este o femeie agresivă. Agresivă nu este, vulcanică probabil că da. Presa relatează neadevăruri. Nu i-am organizat lui Florin o petrecere de burlaci. Cred că era într-o perioadă de pandemie, iar noi eram la un pahar de vin.

Bianca mă suna, nu îi răspundeam și și-a făcut și ea apariția acolo. Nu s-a întâmplat nimic din ceea ce a relatat presa, că ar fi venit Bianca cu bâte, sau că Florin ar fi avut vreo problemă cu Bianca, nu. Nu îmi este frică de Bianca, pentru că nu are de ce să îmi fie, nu e o femeie agresivă”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: „Eu nu cred în pauze de genul ăsta”. Teo Trandafir nu s-a abținut. Ce a spus prezentatoare TV despre separarea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu: „Foarte rar, de două, trei sau cinci ori”

În cadrul aceleiași emisiuni, Gabi Bădălău a recunoscut că a călcat strâmb de mai multe ori în relația cu Bianca Drăgușanu, însă a explicat că, în ciudat momentelor de infidelitate au avut mereu parte de o relație deosebită.

„Eu cu Bianca, nu-i niciun secret pentru nimeni, avem o relație tensionată, frumoasă, aprinsă, și cu bune și cu rele. Din prisma faptului că ea e una dintre cele mai mediatizate persoane feminine din România, mă duce și pe mine să fiu în lumina reflectoarelor, respectiv presa să pună accent și să fie atentă pe relația dintre noi. Într-adevăr, avem o relație cu suișuri, cu coborâșuri, ne certăm, ne împăcăm. Am mai călcat strâmb de câteva ori, nu știu să vă spun, de trei, de cinci, de două ori. Foarte rar”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu a rupt tăcere. Când s-a despărțit, de fapt, de George Restivan și care a fost adevăratul motiv al separării: „Nu există niciun fel de durere”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel