Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave: „Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea”

Data publicării:

Gabi Bădălău a făcut primele declarații, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave la adresa mamei sale. 

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se sfârșească prea curând. În cadrul unui interviu recent, artista a făcut o serie de acuzații grave, la adresa fostei soacre. Acum, Gabi Bădălău a sărit în apărarea mamei sale și a făcut o serie de declarații.

Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave

Claudia Pătrășcanu susține că fosta soacră le administrează antibiotice copiilor fără știrea ei. Ulterior, Gabi Bădălău a sărit în apărarea mamei sale. Bărbatul susține că părintele său știe cum să aibă grijă de un copil, având în vedere că l-a îngrijit foarte bine și pe el, și pe sora lui și încă doi nepoți. 

„Sper că toată lumea își dă seama de acest personaj (n.r. – Claudia Pătrășcanu). Ce încearcă să facă, ce face de vreo 4-5 ani. Nu am starea necesară să intru acum în detalii, dar o să vină și momentul când o să vorbesc despre subiectul ăsta. Ca să răspund punctual la ce m-ai întrebat tu… Cine o cunoaște pe mama mea, chiar e o femeie minunată și a fost o mamă minunată, care a îngrijit doi copii, respectiv pe mine și pe sora mea. Care a îngrijit doi nepoți, respectiv pe copiii mei, exemplar”, a declarat Gabi Bădălău, pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, conform Spynews.

Gabi Bădălău: „Noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie”

„Mama mea este cadru didactic de peste 25 de ani, activă… care iubește copiii și e dedicată copiilor. Și îți imaginezi copiii mei când vin la noi acasă în weekenduri, ce răsfățați sunt și ce atenți suntem toți membrii familiei cu copiii. Noi avem o doctoriță de familie și dacă copiii au fost răciți, specific vârstei lor, o răceală, o febră. Sau specific sezonului… sau fiecare copil dacă a avut o problemă, noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie, care e și prietenă de familie, și vecina noastră. (…) Acum, cred că cunoașteți și voi exagerările, parabolele și SF-urile doamnei Pătrășcanu”, a mai spus omul de afaceri.

Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea

Gabi Bădălău recunoaște că nu a mai întâlnit în viața sa un om atât de rău. Totodată, acesta a făcut lumină și în legătură cu acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu legate de faptul că fosta soacră ar fi dat foc la casă, în timp ce copiii dormeau. 

„Cu tot respectul pe care îl am pentru dânsa, mai ales că este sau în primul rând că este mama copiilor mei. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea. Referitor la al doilea subiect, de fapt asta am și citit, că a dat foc casei sau ceva, nu am avut răbdare să citesc acel articol. S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament din ăsta de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta, eu eram sus în casă. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu. S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter am stins acel foc, s-a terminat povestea și atât. Doar că copiii, fiind mici, i-or fi povestit maică-sii exagerând. Ea, bineînțeles, a făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect”, a încheiat Gabi Bădălău.

Acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu

„De câțiva ani, tot o rog civilizat să nu le mai administreze medicamente copiilor, antibiotice, fără prescripția medicală și nu înțelege. O face de fiecare dată când copiii merg la Bolintin, le spune să țină secret, să nu-mi spună, că nu mai primesc nimic, altfel, tatăl îi va părăsi de tot. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”, a declarat artista pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel