„Gabi își merită soarta din plin. Bine i-ai făcut!”. Bianca Drăgușanu și-a mișcat fanii cu ultima sa înfățișare: „Te iubim”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram

Bianca Drăgușanu a avut o relație de 3 ani cu afaceristul Gabi Bădălău, suferind mai multe certuri, despărțiri și împăcări. În prezent, cei doi sunt despărțiți, iar despre Gabi Bădălău se spune că s-ar fi întors în brațele fostei sale soții.

Despre fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a spus că l-ar fi înșelat pe afacerist - presupus motiv pentru despărțirea celor doi. Bianca Drăgușanu a răbufnit de mai multe ori în media, aducând acuzații despre așa-zisa infidelitate a lui Gabi Bădălău.

Totuși, publicul pare să fie de partea divei, întrucât, la ultima sa postare de pe rețelele de socializare, a adunat zeci sau chiar sute de mesaje de susținere.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto

Anumite persoane lasă de înțeles că poza publicată de divă ar fi special făcută pentru fostul iubit - Gabi Bădălău.

Poza este făcută în Monaco din câte lasă de înțeles Bianca Drăgușanu, iar ea poartă o rochie albastră care a răpit privirile tuturor urmăritorilor.

Totuși, un alt semn de întrebare este „Cine i-a făcut poza Biancăi Drăgușanu?”, întrucât nu există niciun indiciu despre viitorul amoros al vedetei. Ea nu a oferit detalii despre un posibil însoțitor în Monaco, lăsând imaginația fanilor să zboare fără limite.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost acuzată de infidelitate de fostul său iubit. Ce părere are vedeta despre familia Bădălău

Fanii s-au grăbit asupra secțiunii de comentarii, Bianca Drăgușanu fiind una dintre vedetele din România care lasă posibilitatea exprimării la postările sale.

„Gabi își merită soarta din plin. Bine i-ai făcut!”, a spus una dintre urmăritoarele divei, bucurându-se pentru succesul acesteia. În afară de acest comentariu, fanii au complimentat-o pe Bianca, urându-i succes și spunându-i că o iubesc.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a căutat pe Gabi Bădălău în timp ce se afla în vacanță, și el dându-i la rândul său mai multe mesaje. De asemenea, ce nu specifică Bianca este cine l-a căutat pe celălalt primul. Ei au folosit și intermediari pentru a discuta, iar în final, diva spune că s-a ajuns într-un punct în care „rufele sunt spălate în public”.

„Sunt bine. Este singura stare în care îmi dau voie să fiu. El mi-a dat mesaje din vacanță, dar și eu l-am sunat pe el. Aș prefera să nu mai vorbesc detaliile astea. Prea ne spălăm rufele în public. În toată perioada am vorbit prin intermediari. Nu știu dacă el își cere scuze pentru ceva, dar, evident, chiar și atunci când era plecat în vacanță a vorbit cu mine, mi-a transmis non-stop că mă iubește, că e rănit, că suferă. Această fată cu care a fost în vacanță a fost o victimă și ea, că nu știa ce se întâmplă, nu știa în ce se bagă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

 

Citește și: Gabi Bădălău, reacție explozivă. Afaceristul a rupt tăcerea despre relația cu Daria, presupusa iubită: „Astăzi ies cu cineva, mâine cu altcineva”

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel