Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu, fostul soț al lui Catrinel Sandu, a făcut noi dezvăluiri despre scandalul în care cei doi sunt implicați. Deși au trecut câțiva ani de la divorț, încă mai au lucruri de rezolvat.

Invitat la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, Gabriel Trifu a mărturisit că fosta soție, Catrinel Sandu, nu a fost tocmai sinceră atunci când a povestit cum l-a cunoscut pe Steve, actualul ei soț. Tenismenul a menționat că femeia l-a întâlnit când încă erau împreună, atunci când au luat cina cu el și soția sa de la momentul respectiv. Deși nu a avut o părere bună despre el la început, Catrinel a ales confortul, conform spuselor lui Gabriel Trifu. 

„Ea a ales o situație de confort”

„Nu vreau să intru în detalii despre cum l-a întâlnit ea pe actualul soț, dar este total greșit ce a spus ea cu dentistul. Ea l-a întâlnit cu mine. Ne-am dus la masă împreună, el a venit cu soția lui de la vremea aceea și așa l-a întâlnit. Ea nu a avut o părere bună despre el, dar când a fost să decidă, ea a ales o situație de confort. Mă bucur pentru ei că se înțeleg bine și au o casă frumoasă și este totul perfect, așa cum declara și despre mine că era totul perfect. Probabil și înaintea mea era totul perfect”, a declarat Gabriel Trifu.

Mai mult decât atât, Gabriel Trifu i-a adus mai multe acuzații grave lui Catrinel Sandu. Bărbatul a declarat că și-a dorit întotdeauna să petreacă mai mult timp cu cele două fiice pe care le au împreună, dar ea a fost cea care nu a permis acest lucru. În plus, tenismenul a mărturisit că fosta sa soție le-a învățat pe cele două fete să îl numească „tată” pe actualul ei soț, iar lui să îi spună „Gabi”. De asemenea, acesta a acuzat-o pe Catrinel pentru faptul că încearcă să le facă pe fiicele lor să îl judece și să le implice în certurile și discuțiile lor. Gabriel Trifu a precizat că fosta soție vine în fiecare an în România, unde apare la mai multe televiziuni pentru a discuta despre divorț și viața ei profesională. Tenismenul a adăugat că își dorește ca acest război dintre el și mama copiilor săi să ia sfârșit și fiecare să se intereseze doar de viața lui, fără să mai implice fetele în scandal.

Te-ar putea interesa și: Catrinel Sandu a răbufnit, după ce fostul soț, Gabriel Trifu, i-a adus mai multe acuzații: „Sunt niște declarații făcute din frustrare”

„Ia toate televiziunile la rând și își explică divorțul”

”Eu am luptat să-mi petrec mai mult timp cu fetele și ea m-a blocat tot timpul pe tema aceasta. Eu sunt conștient că mama este foarte importantă în viața copilului, dar și tatăl este foarte important. Ea le învăța să îi spună tată lui Steve și pe mine să mă numească Gabi. Este o ură pe care nu și-a rezolvat-o în interiorul ei. Ea tot timpul încercă să le aducă pe fete în discuțiile noastre, să vadă copiii ce probleme avem noi, să mă judece fetele pentru cât de nenorocit sunt eu. Copiii trebuiesc protejați de aceste probleme. Le rănești, chiar dacă ele nu arată nimic. 

Ea crede că fetele nu sunt importante pentru mine, doar pentru ea. Eu mi-aș da viața pentru ele. Poate doar în ultimul an nu a venit, pentru că a fost Covidul, dar în rest, în fiecare an, vine aici, ia toate televiziunile la rând și își explică divorțul, care s-a petrecut acum câțiva ani, viața ei profesională de la cea mai bună școală în ghilimele, pentru că nu este cea mai bună școală. Cum a ajuns ea acolo este altă problemă, pe care nu vreau să o deschid. Dar da, să încetăm acest război, să ne vedem fiecare de treaba lui, să nu încercăm să manipulăm copiii contra părinților”, a precizat Gabriel Trifu, la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel