Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Tenismenul Gabriel Trifu a dezvăluit, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, care este adevărul în legătură cu divorțul dintre el și Catrinel Sandu.

Gabriel Trifu și Catrinel Sandu au trăit o frumoasă poveste de dragoste până în anul 2017, atunci când au ales să divorțeze. Cei doi au împreună două fiice: Sara și Lara. După ce Catrinel a vorbit public despre divorț și a mărturisit că a fost înșelată, Gabriel Trifu a hotărât să dea cărțile pe față și a povestit varianta sa de poveste. Bărbatul a declarat că el nu și-a dorit niciodată expunerea publică a relației sau a problemelor pe care le au, pentru a-și proteja copiii. Cu toate acestea, Catrinel Sandu a dorit să arate cât de bine se potrivesc unul cu celălalt, conform acestuia. Mai mult decât atât, tenismenul a dezvăluit că fosta sa soție nu era atât de afectată de despărțire pe cât voia să pară, ci era interesată de cum va fi privită de oameni, după ce construise o imagine a unei relații perfecte. 

„Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

„Eu voiam să stau mai departe, dar ea încă voia să aibă o imagine în România. Când eram împreună, ea se mândrea că avem o relație perfectă și ne completăm, eu aș fi preferat să nu ne expunem foarte mult în exterior problemele noastre, ca să ne protejăm copiii. Vis-a-vis de relația mea extraconjugală, nu am început-o eu! Odată cu plecările ei din America, adică venirile ei în România pentru proiectele respective, am auzit că sunt și altfel de proiecte. După care, bineînțeles, fiind mai atent, am aflat că și-n partea de America sunt. Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot.

Ea nu cred că a fost afectată de ruptura noastră ca și cuplu, ea era interesată cum va fi privită aici, în România, pentru că ea clădise o imagine perfectă a cuplului nostru și atunci problema aceasta o ardea pe ea cel mai mult. Din contră, ea ieșea cu prietenele, își vedea de treaba ei, dar aici, în România, o ardea că nu știa cum să dea această veste. Mie-mi păsa foarte mult de fetele mele, pe care le iubesc enorm: Sara și Lara. Pe mine mă ardea ce facem cu fetele. Divorțăm, mai stăm? Bineînțeles că pentru ea era bine să stăm, pentru că atunci nu mai dădea explicații nimănui”, a declarat Gabriel Trifu.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești se bucură din plin de viața de părinte. Cântărețul a împărtășit un moment emoționant

„Ea încă folosește fetele contra mea”

De asemenea, Gabriel Trifu a dezvăluit faptul că ani de zile el și Catrinel Sandu au locuit în aceeași casă, el la etaj, iar ea și cele două fetițe la parter. În acest timp, fiecare a avut propria relație. Bărbatul a mărturisit că lucrul care îl deranjează cel mai tare este că fosta sa soție se folosește de fiicele lor pentru a continua războiul pe care îl are cu el, deși ea este căsătorită acum. Tensimenul a declarat că actualul partener al lui Catrinel Sandu se poartă bine cu fetele, astfel că nu are vreo problemă personală cu el.

„Așa că am decis, noi având o casă cu etaj, ca eu să stau la etaj, iar ea cu fetele la parter și așa a fost, dar ani de zile noi nu am mai avut nicio relație ca soț și soție, ca să zic așa. Bineînțeles că ea continua relațiile ei, iar eu cu relația mea. Ce mă doare încă este că ea, de când am divorțat, se folosește de fetele noastre ca să poarte războiul acesta cu mine. Ea este căsătorită acum, sunt liniștit acum, pentru că el se comportă bine cu fetele mele. Nu am nicio problemă cu el, dar ea încă folosește fetele contra mea, iar asta mă deranjează. Ele sunt inocente, sunt niște fete mici”, a adăugat Gabriel Trifu, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel