Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase. Vedeta a avut parte de șase fertilizări în vitro eșuate

Data publicării:

Gabriela Cristea nu a avut foarte multe șanse la a da viață atunci când și-a pus în gând să-și extindă familia.

Gabriel Cristea a făcut multe mărturisiri cutremurătoare în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, cu atât mai mult detaliile vieții ei ies la iveală. Nu se poate spune că vedeta a avut mereu o viață liniștită, fiind măcinată de-a lungul timpului de numeroasele probleme de familie, dar și de viață în general.

Vezi și: Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader. Vedeta dă cărțile pe față: „Nu pot să zic că a fost o mare dragoste”

La doar 20 de ani rămăsese însărcinată, însă s-a dovedit că sarcina nu era să fie viabilă, iar după mai mulți ani mai pierduse încă una cu Tavi Clonda, actualul ei iubit.

Vedeta a mai precizat în trecut că îi era frică ca nu cumva să fie abandonată de Tavi pe motivul că nu putea face copii, iar bărbatul i-a lăsat de înțeles că „el viața cu ea dorește să și-o petreacă”.

Vezi și: Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate

Gabriela Cristea a dezvăluit că în doar un an a făcut cinci sau șase fertilizări în vitro, la ultima cedând psihic. Tavi a susținut-o mereu, iar acest lucru s-a văzut în evoluția relației lor:

„Am făcut într-un an cinci sau șase (fertilizări in vitro) și nu am avut succes cu niciuna. Și când am făcut-o pe ultima nu am mai putut, am cedat psihic și am zis gata. Și practic i-am zis soțului meu (n.r. Tavi Clonda) aici ne oprim că nu mai pot, hai să ne luăm un răgaz. El m-a susținut 100% și, în momentul în care nu ne-am mai concetrat pe chestia asta, am rămas gravidă natural”, a dezvăluit ea în podcastul lui Cătălin Măruță, a notat Unica.

Vezi și: Gabriela Cristea, motivul pentru care s-a îngrășat în ultimii ani. Vedeta a spus adevărul: „Nu mai pot”

„Am mai fost de două ori însărcinată, o dată pe la aproape de 20 de ani, dar sarcina nu era una viabilă, și am mai pierdut o sarcină cu Tavi”, a precizat vedeta.

Întrebată dacă ar fi păstrat copilul dacă era posibil, deși avea doar 20 de ani, Gabriela a spus „Da”.

De asemenea, după finalul relației cu Marcel Toader, Gabriela l-a cunoscut pe Tavi Clonda, care a fost cam „obraznic” în primele discuții cu prezentatoarea. Momentul în care a cunoscut-o pe Gabriela, Tavi Clonda s-a asortat imediat cu rochia roșie a vedetei.

„Când am început relația cu Tavi, lumea a crezut că este relația mea pansament și nu ne dădeau șanse că o să fim împreună. Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic, adică și-a permit niște chestii. Fusesem îmbrăcată cu o zi înainte cu o rochie roșie, arătam țiplă atunci. Mi-a cântat și a doua zi, când îl văd, avea o cămașă roșie și el îmi spune „Am poftit la rochia ta roșie de ieri”.”, a mai spus ea.

Vezi și: A consumat sau nu alcool Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii „Mireasa”. Vedeta dă cărțile pe față

Deși a trecut prin greu la viața ei, familia pe care o are în prezent o face nespus de fericită pe Gabriela. Împreună cu Tavi au două fetițe frumoase cu care călătoresc peste tot în lume, mai ales în ultima vară, când au petrecut multe zile în Grecia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel