Gabriela Cristea, noi probleme de sănătate. Vedeta a dezvăluit ce a pățit: „Din păcate, am trecut în extrema cealaltă”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

După ce a povestit în mediul online cu ce probleme de sănătate se confruntă, Gabriela Cristea s-a simțit din nou rău. Vedeta a fost nevoită să stea la pat.

Zilele trecute, Gabriela Cristea a postat un videoclip pe rețele sociale în care le-a povestit urmăritorilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă și prin ce a trecut. Acum, situația nu este deloc roz pentru vedetă. Deși inițial medicii au descoperit că are tensiunea arterială prea mare, prezentatoarea TV a trecut în cealaltă extremă și are o tensiune prea mică. Aceasta a mărturisit că a început tratamentul și a adoptat un stil de viață mai sănătos, dar este nevoie de timp ca rezultatele să apară. Din cauza aceasta, Gabriela Cristea a precizat că a simțit nevoia să petreacă întreaga zi în pat pentru că s-a simțit deloc bine.

„Din păcate, am trecut în extrema cealaltă”

„Hei, dragilor! Este luni și în mod normal încă de la prima oră a dimineții aș fi avut treabă. Știți că mie îmi place să alerg, să fac treabă și să mă simt utilă, doar că astăzi nu s-a putut. Astăzi am simțit nevoia să stau în pat și să mă odihnesc, nu pentru că aș fi răcit.

Știți că de curând am depistat că am niște probleme cu tensiunea arterială. Am o tensiune mărită față de una normală. Pe lângă faptul că am început o dietă de care v-am tot povestit, am început să iau și un tratament prescris de medic pentru că nu trece doar de la mâncare, slăbit și iarba verde de acasă.

Din păcate, am trecut în extrema cealaltă, iar astăzi am o tensiune foarte, foarte mică care efectiv mă ține în casă, în pat și tot încerc să mă odihnesc să pot să fiu bine mai pe după-amiază. Să pot să fiu bine la emisiune, să pot ajunge fără nicio problemă. Problema este că de la o tensiune de 15 cu 11, cât aveam când am fost la medic, o tensiune foarte mare, am trecut astăzi la o tensiune mai puțin de 10, 9 cu 7, deci practic sunt dintr-o extremă în cealaltă extremă”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, s-ar fi despărțit. Cei doi aveau planuri de nuntă

„Trebuie să schimbăm alimentația”

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea a povestit, pe rețelele sociale, că a descoperit că are tensiunea mare, în urma unui control. Mai mult decât atât, a fost nevoită să își pună un holter pentru a monitoriza ritmul inimii. Cu toate acestea, doctorii au mai liniștit-o atunci când i-au spus că a venit la timp și că se poate preveni o agravare a situației.

De asemenea, Gabriela Cristea a precizat că trebuie să își schimbe alimentația și să mănânce mai multe fructe și legume. În plus, aceasta a menționat că trebuie să reducă cantitatea de carne pe care o consumă și că i s-a recomandat să introducă în dieta ei mai mult pește. 

„M-a găsit cu tensiune 15 cu 11. 11 e mare, în condițiile în care eu aveam tensiunea spre mică. Mi-a zis chiar că ar trebui să îmi pun holter 24 de ore. Mi-am pus. Pare că am probleme cu tensiunea. Ideea este că mie mi-a zis că am ajuns exact când trebuie, când se poate preveni. Gata cu gluma, trebuie să schimbăm alimentația.

Trebuie să mănânc foarte mult verde. Mult spanac, rodii, verde în sensul de crud și cât mai neprocesat. În următoarea perioadă va trebui să mănânc cât mai dietetic. Cât mai multe salate, mai puțină carne, mai mult pește și mai multe fructe de genul banane, citrice”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel