Gabriela Cristea, probleme în vacanța din Saint-Tropez. Ce peripeții a întâmpinat vedeta: „Nu te bagă nimeni în seamă”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor cu ce probleme s-a confruntat în vacanța din Saint-Tropez. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat o nouă vacanță. Cei doi au plecat într-o binemeritată vacanță în sudul Franței, unde au avut parte și de câteva peripeții.

Gabriela Cristea, probleme în vacanța din Saint-Tropez

Prezentatoarea TV și soțul ei au ales ca destinații Cannes și Saint-Tropez. Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii toate activitățile pe care le-a făcut în vacanță. Vedeta le-a povestit și cu ce probleme s-a confruntat. Gabriela Cristea a mărturisit că una dintre destinațiile sale preferate este Saint-Tropez, însă recunoaște că este o locație destul de scumpă.  Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că a rămas și fără voce. 

„Dragilor am plecat astăzi de la Cannes și am venit în Saint-Tropez. Am accesat o plajă din zona amatorilor, plaja se numește Tahiti și este așezată pe o fostă plajă unde oamenii făceau plajă fără costume de baie. 

Poate că asta este una dintre plajele în care s-a filmat și primul film din seria Jandarmilor, pentru că primul film a fost Jandarmii în Saint-Tropez. O să mergem diseară în Saint-Tropez și o să vă arătăm mai multe de acolo din oraș. Oricum zona este extrem de liniștită și foarte frumoasă, fără fițe, dar foarte scumpă! (…) Problema noastră este că nu ne-am făcut rezervare la masă și nu știm unde o să mâncăm pentru că aici dacă nu ai rezervare ești pa, la revedere, nu te bagă nimeni în seamă. Dar n-o să murim de foame, cred eu. E foarte frumos, păcat că mi-am pierdut vocea”, a spus Gabriela Cristea, în mediul online.

Fanii i-au transmis vedetei toate gândurile bune și au sfătui-o să aibă mai multă grijă de ea și să facă repaus vocal. 

„Ai grijă de voce, fă o pauză. Ne povestește Tavi, nu te supăra pe mine. Te pup cu drag.”, „Multă sănătate și ai grijă cu vocea Gabriela! Vacanță plăcută!”, „Gabi, trebuie să faci o pauză de vorbire! Nu mai vorbi o perioadă!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor îngrijorați.

Tavi Clonda a izbucnit față de Gabriela Cristea

El transmite faptul că este deranjat de volumul de muncă cu care este preocupată Gabriela, aceasta nemaiavând timp pentru „momentele de cuplu”. Tavi atrage atenția asupra acestui comportament întrucât simte nevoia de organizare.

„Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.. Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.(...) Să își vadă mai mult și de soț, da?”,a declarat Tavi Clonda pentru Ciao.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel