Gabriela Cristea, rețetă de paste cu creveți și sos roșu. Care este ingredientul secret folosit de vedetă: „Șmecheria este următoarea...”

Data publicării:

Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii o nouă rețetă delicioasă.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta se împarte între viața profesională și cea de familie. Chiar dacă majoritatea timpului și-l petrece pe platoul de filmare, Gabriela Cristea intră destul de des în bucătărie, acolo unde prepară cele mai gustoase rețete, pe care le împărtășește și cu fanii săi, pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, rețetă de paste cu creveți și sos roșu

De data aceasta, Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor cum prepară cele mai gustoase paste cu creveți și sos roșu. Prezentatoarea TV le-a promis internauților că n-au mâncat ceva mai bun și că o să se lingă pe degete. 

„ Eu o să fac astăzi niște spaghete cu creveți și cu sos roșu. Delicios! Vă lingeți pe degete, n-ați mâncat ceva mai bun !”, a spus Gabriela Cristea.

Ce ingrediente a folosit Gabriela Cristea pentru această rețetă:

  • paste
  • creveți
  • ulei
  • unt
  • usturoi
  • pastă de roșii
  • vin alb sec
  • pătrunjel tocat
  • sare și piper

Cum prepară vedeta pastele cu creveți și sos roșu:

„ Eu o să folosesc spaghete pentru că mie așa îmi place și am luat niște creveți din ăștia proaspeți, pe care îi și desfac pentru că nu îmi place să îi las întregi. Oricum, resturile astea, dacă vreți să faceți o supă de creveți, este foarte bună. Puneți toate resturile astea la fiert și o să vă iasă foarte bună. Se ia domnul crevete, se privește în ochi și se rupe capul acesta. După care, luați o furculiță și introduceți furculița. Trageți bine, bine. Practic, ați rupt crusta de deasupra, care se desface cu foarte mare ușurință. Atenție! Pe unde ați băgat furculița există o venă, pe care o agățați cu furculița și o trageți bine-bine. Abia atunci crevetele este perfect curățat .”, a explicat Gabriela Cristea.

”Ulterior, după ce am desfăcut creveții, punem într-o tigaie puțin ulei și un sfert de pachet de unt.  M-a întrebat cineva de ce pun și unt și ulei. Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă. Uleiul îl ajută să nu se ardă .”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea a precizat că pune o linguriță de zahăr pentru a elimina aciditatea din sos și ca să nu fie acru.

 „ Ca sosul să nu fie acid și acru, puneți o linguriță sau două lingurițe de zahăr. Eu folosesc zahăr brun și în felul acesta se duce și din aciditate, iar sosul nu mai este acru. Este foarte gustos .”, a mai spus soția lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a precizat că, până când scade sosul, punem spaghetele la fiert, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, iar după ce a scăzut sosul, adăugăm creveții și apoi pastele. 

„ Ideea ar fi să le lăsați puțin aici, pastele, ca să se pătrundă sosul și o să vedeți că gustul va fi inconfundabil. La sfârșit mai dau și un pic de ulei de măsline, ca să alunece mai bine și astea sunt pastele mele cu creveți. Poftă bună !”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu doarme în același pat cu soțul ei: „Avem camere separate” Care este secretul căsniciei celor doi

Cătălin Botezatu, reacție neașteptată, după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorțează: „O iubesc!” Ce spune designerul despre Alex Ashraf



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel