Gândurile care ne îmbolnăvesc. Cerasela Rogen: „Puterea gândului e enormă, dar nu ne dăm seama”

Data publicării:
Cerasela Rogen, captură video PRO TV
Descriere foto: Cerasela Rogen, captură video PRO TV

Cerasela Rogen, coach trasnformațional, dezvăluie care sunt gândurile care ne sabotează viața, dar și cum pot fi ele schimbate, astfel încât să putem evolua și depăși orice obstacol. 

Cerasela Rogen, coach trasnformațional, a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre puterea gândului, dar și despre afirmațiile negative pe care ar trebui să le scoatem din vocabularul nostru.

 

"Puterea gândului e enormă, dar nu ne dăm seama. Gândul este o sămânță, nu e ca la zâniță o baghetă magică. Gândul e sămânță și tu plantezi și în viitorul apropiat o să culegi fructele. Uite câteva semințe care afectează sănătatea și viața:

"nu mai pot."

"sunt sărac"


"mi-e greu"


"m-am săturat"


"oamenii sunt răi"


"mie nu îmi iese"

"Gândul este undă, nu e o particulă, e o energie. Gândul creează emoție, emoția creează hormoni. Nu poți să ai un gând negativ fără să ai o emoție negativă care descarcă hormoni de stres. Dacă te gândești frumos la ziua cuiva, la ceva frumos, la un plan, descarci hormoni de fericire, a declarat Cerasela Rogen, în emisiunea de la PRO TV. 


Gândirea pozitivă, motorul evoluției

 


Mai mult, aceasta susține că gândurile funcționează cumva ca o baghetă magică, transformând în realitate orice afirmație, pozitivă sau negativă

"Toată lumea subliniază realitatea din acest moment. Dacă de când eram în peșteră și până acum am fi subliniat realitatea de acum și nu era nimeni creativ, cu o imaginație, mai aveam smartphones? Mai aveam vopsea de păr? Mai aveam rachete? Cămașă, masă, studio? Toate astea au existat pentru că cineva le-a gândit. Când spun plantez o sămânță care nu crește azi, crește mâine, poimâine”, a mami explicat ea.


Recunoștința, antidot pentru gândirea negativă

"Cum fac tranziția de la gânduri negative la cele pozitive? În primul rând îmi scriu gânduri pozitive să le pot planta articifial. Apoi îmbrățișezi mental starea negativă, te duci în inima ta cu mâna stângă și cea dreaptă și te gândești la ceva pentru care ești recunoscător."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel