Gemenele Timofte, horoscop pentru perioada următoare. Ce zodii vor fi extrem de favorizate

Data publicării:
Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV
Descriere foto: Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Gemenele Timofte au făcut o serie de previziuni astrale pentru toate zodiile.

 

Berbec

Ce începe în iunie, va dura un an de zile. Pentru ei cheia este comunicarea, trebuie să comunice ce nevoi au în fața iubitului, șefului. Trebuie să-și regleze relația cu frații, vecinii. Unii pot pica în capcana unor acte false, atenție la semnarea contractelor, pentru că pot fi păcăliți. Atenție la anxietatea mentală.

Taur

E important să vadă dacă au noroc financiar, să lucreze în această direcție și să nu-și piardă sporul casei. Celor care au acest noroc, le vine șansa de a-și multiplica norocul. E foarte important să și acționeze. Unii se pot căsători, își pot oficializa relații.

Gemeni

Trebuie să se reinventeze, să vadă ce nu le place, să acționeze în toate domeniile vieții, au șansa să-și schimbe viața radical. Li se recomandă program pentru deschiderea vieții, sunt avantajați pe toate planurile.

Rac

La ei e mai dificil, pentru că nu trebuie să-și amplifice starea psihică negativă. Trebuie să-și elibereze subconștientul de lucrurile negative și să lase loc noului, e foarte important pentru viitor. Psihicul le poate juca feste, e vorba despre gândurile pesimiste. Dacă nu le rezolvă, stările se pot amplifica și pot cădea în depresii.

Leu

Pot ajunge oameni cu statut social bine definit, pot intra în grupuri care să le ofere șansa vieții. Atenție la dușmanii ascunși, pentru că pot fi trădări în perioada următoare. Trebuie să încerce să evite contactul cu oamenii care simt că-i scurg de energie.

Fecioară

Sunt oportunități pe plan profesional, dar trebuie să acționeze. Pot auzi de un loc de muncă mai bine plătit, însă e nevoie să-și schimbe perspectiva. Unele persoane își pot schimba radical cariera. 

Balanță

Se deschid drumurile către a călători în străinătate, ele nu trebuie să rămână în energia trecutului, pentru că se pot amplifica regrete, stări de anxietate. Trebuie să profite de această energie pentru a vedea aceste oportunități care sunt peste hotare. Este posibil să aibă tensiuni cu privire la o moștenire.  

Scorpion

Vor avea de dezbătut bugete, de reconfigura banii de la comun. Nu trebuie să împrumute, pentru că își pierd sporul casei dacă fac asta. Este șansa să-și recâștige acel spor financiar. 

Săgetător

Vorbim de amplificarea șanselor, de a-și găsi un partener de viață. Unii au nevoie de o vindecare, curățare, pentru că pot exista anumite piedici care să îi împiedice să găsească partenerul dorit. Pot întâlni și partenerul de afaceri ideal. 

Capricorn

Vorbim despre sectorul sănătății, pentru că pot reveni anumite afecțiuni, ori pot ei găsi niște tratamente pe care le caută de mult timp. Responsabilitățile la locul de muncă vor fi mai multe, iar oboseala le poate provoca afecțiuni care pot reapărea. Pot avea un salt fabulos în următorul an. 

Vărsător

Se schimbă dinamica vieții lor, vor să trăiască clipa și trebuie să facă asta într-un mod echilibrat, să nu cadă în capcana aventurii. Unii dintre ei pot cădea în triunghiuri amoroase. Ei pot primi bani de pe o zi pe alta. Grijă la vicii.

Pești

Vor fi foarte multe schimbări în familie. Grijă la sănătate, mai ales la ce ține de sistemul osos. Structura de familie va fi cu totul alta pentru ei în viitor.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel