Gemenele Timofte, previziuni pentru iunie 2024. Șanse de reușită și provocări în funcție de cifra de destin

Data publicării:
gemenele Adina și Oana Timofte, captură video Youtube
Descriere foto: gemenele Adina și Oana Timofte, captură video Youtube

Gemenele Timofte au făcut previziunile pentru începutul verii 2024.

Gemenele Timofte au anunțat cu ce provocări vine iunie 2024 pentru fiecare cifră de destin în parte.

„Important este ce ceri de la vară, e foarte important cum ne poziționăm noi, ca energie și frecvență generală pentru luna iunie, este vorba despre sănătatea care fie va rămâne foarte sus, dacă lucrurile merg bine în relație, căsnicie și la job. E o lună ce vizează energia iubirii, trebuie să iubesc ceea ce fac, ce sunt, pentru că, cu siguranță, vor merge lucrurile în bine.”, au spus gemenele Timofte, în cadrul rubricii Observator, de pe Antena 1.

Cifra de destin 1

Vor fi foarte angrenați în responsabilitățile de acasă și la job. Grijă mare, pentru că dacă aceste lucruri nu funcționează în direcția potrivită, pot avea probleme cu rinichii. E foarte important să discute cu partenerul, dar să aibă grijă și cum discută, pentru că se pot lua decizii care le pot afecta relația. Să fie cu diplomație și iubire. 

Cifra de destin 2

Vorbim despre anumite bagaje karmice în legătură cu relația de cuplu, cu colegii de serviciu. Vor veni niște evenimente bruște pentru ei și trebuie să fie pregătiți pentru lucruri care li se întâmplă din neant, lecții karmice în iubire. Pe partea de sănătate au parte de insomnii și anxietate. 

Cifra de destin 3

E o lună karmică din punct de vedere financiar, vor avea discuții cu familia sau cu cei de la locul de muncă în legătură cu banii, e bine să aibă aceste discuții, dar e importantă ziua în care te duci să negociezi. Se întorc anumite datorii financiare din trecut, dacă ați uitat de anumiți oameni cărora le-ați împrumutat bani, sigur vor suna la ușă. Unii pot primi aprobarea unor credite pe care le-au solicitat. 

Cifra de destin 4

E o lună frumoasă, pentru că le vin oportunități cu privire la călătorii în interes de serviciu, de transformare personală și călătorii care le pot deschide drumurile. Trebuie să lase agenda deoparte și să meargă în aceste călătorii. Sunt foarte benefice studiile, să-și ia diplome, pot anunța o despărțire de pe o zi pe alta. Trebuie să aibă grijă la ficat și pancreas.

Cifra de destin 5

Vorbim despre noutăți, ceva va fi nou în luna iunie, fie o echipă nouă, job nou, o iubită nouă. Trebuie să facă față unor noutăți, lucruri care s-au schimbat de luna trecută și trebuie să-și accepte noua agendă, să fie deschiși la noutate. Grijă la circulația sângelui.

Cifra de destin 6

Este o lună iunie mai vulnerabilă, se vor simți mai scurși de energie, simt că lucrurile nu mai depind de ei. E foarte importantă odihna și vor avea parte de o nouă oportunitate, vor obține o nouă sursă de venit. Trebuie să meargă la anumite întâlniri, pentru că ele pot fi foarte folositoare pe viitor. Dantura și stomacul sunt posibile probleme pentru ei. 

Cifra de destin 7

Vorbim de șansa de socializare, de a semna contracte benefice. Pot atrage invidie, bârfe și să pierde șansa financiară. Întâlnește oameni în uniformă care sunt bine aspectați, pot găsi un tratament pe care-l caută de mult timp, pot găsi o informație. Trebuie să asculte mai mult. Tiroida e posibil să fie cu probleme.

Cifra de destin 8

Este o lună în care se vorbește despre bani, apar mai multe cheltuieli în casă. La locul de muncă, dezorganizarea nu e deloc bună, trebuie să fie mai organizați, pentru că pot fi certați de superiori. 

Cifra de destin 9

Vorbim de călătorii, schimbare, trebuie să fii flexibil și vei avea multe de câștigat. Dacă nu știi să fii flexibil, vei pierde șansa unor negocieri importante. Să fie atenți la tot ce e în jurul lor. Pe partea de iubire, revine o fostă iubire din adolescență. Relația cu copiii va fi în prim-plan, iar femeile pot rămâne însărcinate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel