Geogiana Lobonț a pierdut sarcina: „Am avut o stare de șoc”. Artista este devastată de durere

Data publicării:

Geogiana Lobonț le-a dat fanilor săi o veste extrem de tristă, cu privire la sarcina sa.

Georgiana Lobonț este devastată de durere. Celebra cântăreață, care le-a dat fanilor în urmă cu câteva zile vestea că va deveni mămică pentru a treia oară, a pierdut sarcina. Artista a aflat vestea șocantă la un control de rutină, unde a mers să vadă cum evoluează bebelușul și să-i ascute inima. Așadar, ceea ce trebuia să fie o zi fericită pentru întreaga familie, s-a transformat curând într-un coșmar, când medicul avea să o anunțe pe Georgiana Lobonț că sarcina s-a oprit pur și simplu din evoluție. Chiar dacă nu se aștepta nicio clipă la asta și șocul a fost uriaș, vedeta spune că a avut puterea să înțeleagă totul și să înțeleagă că în viață lucrurile au un scop.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat. Sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată”, a scris vedeta pe Instagram.

„Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag”

Deși mai are încă doi copii, un băiat și o fată, vedeta spune că și-ar fi dorit al treilea bebeluș extrem de mult. Aceasta a fost foarte entuziasmată la aflarea veștii că va deveni mămică din nou, chiar dacă acest lucru i-ar fi pus la un moment dat pe pauză și cariera. Acum, aceasta are diferite semne de întrebare și se gândește la posibilele motive care ar fi putut să producă  dezechilibrul în organismul ei care a oprit evoluția sarcinii.

„Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva… Mi-e greu că trebuie să vă spun, dar vreau să știți că sunt bine. Suntem bine, Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva. Cred în El cu tot sufletul și nu sunt supărată, dar am o stare apăsătoare pentru că mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag.

Poate că am depus prea mult efort… poate că… sunt multe lucruri la care am stat și m-am gândit, dar până la urmă sunt fericită că am primit această binecuvântare de a fi mamă. Am și fetiță și băiețel, Dumnezeu știe cel mai bine prin ce trebuie să trecem.”, a mai spus artista.

Sarcina s-a oprit într-o fază incipientă

Vedeta a știut că ceva rău s-a întâmplat în momentul în care a avut mai multe dureri. Chiar dacă nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze, Georgiana Lobonț spune că a avut mai multe stări de conștientizare în acest sens. De asemenea, sarcina s-a oprit într-o fază incipientă, astfel încât nu a evoluat foarte mult. 

„Acum nu mă doare nimic, decât sufletul. În ziua respectivă, adică luni, eram într-o stare de șoc și nu am conștientizat ce mi s-a întâmplat.. seara am ieșit cu familia pentru că am împlinit 7 ani, dar când am ajuns acasă nu puteam să dorm. Atunci am avut stări de conștientizare și de durere. Sarcina era micuță, avea 7 săptămâni când s-a oprit. Când va veni moemntul și dacă va mai veni momentul să avem al treilea copil, doar EL știe.”, a mai scris Georgiana Lobonț. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel