George Simion nu s-a abținut și a șocat cu răspunsurile din emisiunea lui Cătălin Măruță: „Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei purceluși sau cei trei prostănaci”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto „La Măruță”/PRO TV
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto „La Măruță”/PRO TV

George Simion, unul dintre candidații la Președinția României, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și nu s-a abținut din a da cele mai neașteptate răspunsuri.

Zilele acestea, în emisiunea „La Măruță”, au fost invitați candidații la Președinția României. După ce Nicolae Ciucă a uimit pe toată lumea cu răspunsurile sale hilare de la rubrica „Sosurile Picante” din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, George Simion nu s-a lăsat mai prejos și a oferit și el câteva răspunsuri care au devenit rapid virale pe internet.

Una dintre întrebările la care George Simion a trebuit să răspundă a fost cum crede că își va gestiona viața privată, în cazul în care va fi ales ca președinte al țării noastre. Politicianul nu s-a abținut și a oferit un răspuns plin de ironie la adresa rivalilor săi.

„Marcel Ciolacu a avut o creștere fulminantă în afaceri și are o covrigărie, așa că de afaceri am rezolvat. Eu am avut magazine de haine și făceam export – import cu haine. Copiii îi las lui Ludovic Orban, să le cânte de noapte bună! Mașina, lui Mircea Geoana că ştie cu parcările, am văzut că ştie, se pricepe, am încredere în el. Cu mașina, nu cu țara. Cățelul, Elenei Lasconi, ea are și furnicile de care are grija. Nu am cățel, dar aș lua pentru băiețel un Golden Retriever. Și soția, lui Nicolae Ciucă, ca să fie apărată. Am încredere în Armata Română”, a spus George Simion.

Te-ar putea interesa și: Nicolae Ciucă, explicație pentru răspunsurile neașteptate din emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu s-a prins toată lumea de ironie”

„Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei purceluși sau cei trei prostănaci”

De asemenea, George Simion a oferit și câteva porecle contracandidaților săi:

„- Nicolae Ciucă – Ursul păcălit de vulpe, că are o relație cu Marcel Ciolacu. Dar aș putea să le zic Beavis și Butt-Head. Dacă ar fi un trio, l-aș adăuga pe domnul Geoană și aș face „Cei trei prostănaci”. Deci Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei purceluși sau cei trei prostănaci

- Elena Lasconi e Cruela. Sau Ursula

- Orban e greierele din „Greierele și furnica”, mereu cântă și nu are grijă de țară

- Dintre Diana Șoșoacă și Kelemen Hunor l-aș alege pe Kelemen Hunor să merg pe o insulă pustie. Dacă aș fi obligat”, a precizat George Simion.

Te-ar putea interesa și: Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

„Marcel Ciolacu - salahor, nu are nicio calificare, nimic”

Mai mult decât atât, politicianul nu s-a oprit aici și a continuat seria răspunsurilor surprinzătoare. Astfel, întrebat pe cine ar alege dintre contracandidații săi pentru a face blocuri, acesta a spus fără rețineri:

„- Elena Lasconi - diriginte de șantier
- Marcel Ciolacu - salahor, nu are nicio calificare, nimic;
- Ludovic Orban - gresie și faianță
- Nicolae Ciucă - dat cu bidineaua
- Mircea Geoană - zidar, dar o noapte, un fel de Meșterul Manole”, a declarat George Simion, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel