Georgiana Lobonț, mărturisiri emoționante despre pierderea sarcinii: „Vestea am primit-o cu copiii de față”

Data publicării:
Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram

Geogiana Lobonț a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în urmă cu un an, atunci când a pierdut o sarcină. Vedeta urma să aducă pe lume al treilea copil, dar din păcate sarcina s-a oprit din evoluție.

 

Georgiana Lobonț și soțul ei,  Rareș Ciciovan, sunt împreună de aproximativ 14 ani, iar din 2016 au devenit soț și soție. Cei doi au împreună doi copii, iar anul trecut și-au anunțat fanii că familia lor urmează să se mărească. Din păcate, la unul dintre controale, cântăreața a aflat că inima bebelușului nu mai bate. Deși a fost devastată la auzul veștii, a avut alături oameni dragi, iar cei doi copii ai săi i-au fost un adevărat sprijin.

„Creierul meu nu putea să accepte”

Invitată în cadrul podcastului  „un PODCAST mișto By Bursucu'", Geogiana Lobonț a mărturisit că în acea perioadă dureroasă i-a fost extrem de greu să accepte că nu mai este însărcinată. Mai mult decât atât, când a aflat vestea tragică, artista era alături de cei doi copii ai săi și de mama soțului său. Cei mici voiau să îl vadă pe bebeluș, dar din păcate medicul a fost nevoit să îi spună de față cu aceștia că sarcina s-a oprit din evoluție.

Când au auzit cuvintele doctorului, copiii cântăreței au încurajat-o și i-au fost alături, spunându-i că îi are pe ei și că este normal ca mamele să mai treacă prin lucrurile astea. Fetița și băiețelul Georgianei Lobonț au fost cel mai mare sprijin pe care vedeta l-ar fi putut avea în acea perioadă dureroasă și au ajutat-o să traverseze mai ușor momentul dificil prin care întreaga familie a trecut.

Te-ar putea interesa și: Sali levent a reacționat public, după ce Daliei i-a fost respinsă cererea de ordin de protecție. Tânăra susține că a fost bătută cu brutalitate de soțul ei: „Nu sunt atât de nenorocit”

„Creierul meu nu putea să accepte că nu mai am în burtică bebelușul. Întărirea mea cea mai mare a fost copiii. Nu știu cum s-a întâmplat că a mers la spital cu copii și cu mama Nico, cu soacra mea. Copiii să vadă bebelușul, să-l vadă pe frățior, să asculte inimioara. Vestea am primit-o de la domnul doctor cu copiii de față și cu buni și inimioara nu mai bătea.

Copiii au fost pentru mine cea mai mare putere. Irina a zis „Mami, dar nu-i nimic, bine că ne ai pe noi și că nu suntem noi morți”. Așa a zis Irina care avea patru ani și Edi a zis „Mami, nu-i nimic, că se mai pierd, ceva de genul, că mamele pierd, mai trec prin lucrurile astea”, pentru că a auzit ce a zis domnul doctor înainte”, a declarat Georgiana Lobonț la podcastul lui Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici, reacție virală după ce Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr de 24 de ani: „Fiul ei are 25 de ani”

„Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin aşa ceva”

În urmă cu un an și patru luni, Georgiana Lobonț a anunțat pe pagina sa de Instagram că sarcina s-a oprit din evoluție. Vedeta a trăit un adevărat șoc și i-a fost extrem de greu să își anunțe urmăritorii de ceea ce s-a întâmplat.

"Am aşteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea...doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat...sarcina s-a oprit din evoluție.

Am avut o stare de şoc dar în același timp mă simţeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta este cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare iar ei erau cu mine în acel moment. Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati...dar a trebuit să îi dau o veste tristă.

Ştiu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Ştiam că va urma ceva ce nu mi-aş dori să trăiesc niciodată...Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin aşa ceva...", a fost anunțul făcut de Georgina Lobonț,  pe Instagram.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel