Georgică Cornu, foc și pară pe Marina Almășan! Cele 3 întrebări „mortale” pentru jurnalistă: „Încă o iubesc!”

Data publicării:
Facebook, Spectacola / Georgică Cornu, Marina Almasan
Descriere foto: Facebook, Spectacola / Georgică Cornu, Marina Almasan

După mai bine  de 10 de ani de relație, jurnalista Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit. S-a întâmplat acum câteva săptămâni, iar după ce Georgică s-a afișat cu o nouă posibilă parteneră, un adevărat scandal s-a iscat între acesta și fosta iubită.

Marina Almășan a izbucnit după ce a auzit de noua relație a afaceristului timișorean. Este vorba despre Anuța, o femeie de 52 de ani pe care Georgică a întâlnit-o prin intermediul rețelelor de socializare. După reacția de ieri a Marinei Almășan, Georgică Cornu vine cu 3 întrebări dure la adresa vedetei:

„E adevărat că Georgică Cornu a cumpărat jumătate de apartament de la Socaciu pentru a-ți semna divorțul? Cine ți-a cumpărat mașina? Cine ți-a plătit deplasarea fetei tale în Canada?”, se adresează Georgică Marinei, prin intermediul Cancan.

Supărarea afaceristului timișorean constă în nemulțumirea pe care o are acesta față de anumite acțiuni ale jurnalistei. El consideră că vedeta nu este sinceră, dar nici recunoscătoare pentru tot ce a făcut de-a lungul timpului.

Citește și: Marina Almășan tună și fulgeră după ce a aflat de noua iubită a lui Georgică Cornu: A încercat să-și spele imaginea

Ce a uimit pe toată lumea e că acesta a mărturisit încă o dată că o iubește pe jurnalistă.

„Vreau să răspundă la aceste întrebări. I-am luat o mulțime de cadouri, am cumpărat jumătate de casă, fără să facem acte. E corect ce face acum? Puteam să o las să-și vândă casa, dar am fost un domn.

Marina are o mulțime de calități, încă o iubesc. Dar nu e corectă. Spune că nu o interesează banii. Într-adevăr, nu ea i-a cerut, eu i-am oferit. Dar atunci de ce i-a luat? Acum vreun an i-am făcut acoperișul la casă. Nu există nimic în casă pe care să nu-l fi cumpărat eu.

Am fost la Milano, i-am luat aur alb, apoi un set de bijuterii de la niște arabi. Și mașina, tot eu i-am luat-o. După divorț, fata ei avea nevoie de bani să meargă în Canada.

Măcar să recunoască ce am făcut și ce i-am dat”.

 

Despre Anuța în schimb, spune că a cunoscut-o pe rețelele de socializare și că a înfiat un copil după ce i-a murit soțul. De altfel, el a înștiințat-o pe Anuța că există posibilitatea de a se împăca cu fosta iubită.

Pe Anuța am cunoscut-o pe rețelele sociale. E o doamnă foarte serioasă. După ce i-a murit soțul, a înfiat un copil. Are 52 de ani. I-am povestit viața mea, i-am spus și că există posibilitatea să mă împac cu Marina”, spune afaceristul, sursei menționate.

 

Ce nu poate înțelege Marina Almășan

În decursul zilei de ieri, Marina a avut prima reacție legată de noua relație a afaceristului timișorean. Ea nu poate concepe reacția lui Georgică Cornu, care pe de-o parte își face o nouă relație, iar pe de alta îi mărturisește dragostea.

„Iar dacă tot încearcă să-și construiască, înțeleg, demult deja, o nouă relație (și chiar mă bucur pentru asta!) de ce continuă să-mi  trimită zilnic mailuri siropoase, în care își mărturisește iubirea, cere disperat împăcare, îmi propune vacanțe de vis, promite că se mută chiar de mâine in București. Această duplicitate nu am s-o înțeleg niciodată. Jocul la două capete , la vârsta noastră, este cel puțin rușinos. În rest…să fie sănătos. Și să găsească iubirea de care are nevoie și care să-i tolereze felul de a fi”, a adăugat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel