Gestul făcut de Daniel Balaciu în sala de judecată, după ce a văzut-o pe Dana Roba: „M-am întâlnit din nou cu demonul și călăul”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dana Roba
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Dana Roba a stat, din nou, față în față cu fostul ei soț care a vrut să îi ia viața în urmă cu un an. Bărbatul a făcut un gest halucinant, la care make-up artista nu s-ar fi așteptat.

Dana Roba a trecut, anul trecut, printr-o perioadă extrem de grea din viața ei. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce fostul ei soț a atacat-o, în mijlocul nopții, cu un ciocan și nu s-a oprit până când nu a lăsat-o într-o baltă de sânge. Se pare că bărbatul ar fi crezut că soția lui ar avea o relație cu altcineva, motiv pentru care a vrut să o pedepsească. Mai mult decât atât, totul s-a întâmplat în timp ce fiicele lor se aflau în camera de alături, fiind martore la episodul de coșmar. 

„M-am întâlnit din nou cu demonul și călăul”

Astăzi, Dana Roba a stat față în față cu bărbatul care aproape a ucis-o și a povestit în mediul online ce s-a întâmplat în timpul procesului. Make-up artista a mărturisit că fostul ei soț a avut o atitudine revoltătoare și s-a purtat ca și cum între ei nu s-a întâmplat nimic. Mai mult decât atât, femeia a declarat că bărbatul a făcut câteva gesturi inexplicabile, făcându-i cu ochiul și trimițându-i pupici. 

„După cum știți, astăzi am fost la procesul de divorț și bineînțeles că m-am întâlnit din nou cu demonul și călăul Daniel Balaciu, care a încercat în urmă cu un an să îmi ia viața, lovindu-mă cu 15 lovituri de ciocan în cap. (…) Vreau să vă spun că comportamentul lui față de mine era unul ca și când nu s-a întâmplat nimic. (…) M-am enervat foarte tare, ceva ce nu pot să vă explic. Adică pe bune? Tu vrei să mă omori și acum te faci că mă pupi și îmi faci cu ochiul?”, a spus Dana Roba pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

„Fetele nu își mai doresc să meargă la masă cu acești criminali”

De asemenea, Dana Roba a povestit pe pagina sa de Instagram că Daniel Balaciu ar fi declara că nu știe dacă femeia câștigă suficient de mulți bani încât să le poată oferi celor două fetițe pe care le au împreună tot ceea ce au nevoie. Make-up artista a ținut să menționeze că starea ei materială îi permite să le întrețină pe cele mici, ba chiar a plătit pentru școala acestora o sumă considerabilă de bani. În plus, femeia a spus că fiicele sale nu vor mai sta niciodată la masă cu tatăl lor, mai ales că nici nu își doresc să mai aibă de-a face cu el.

„Și bineînțeles că din nou a continuat să mintă că nu știe câți bani fac și nu știe dacă mă descurc financiar să cresc fetele. Miraculos, trebuie eu să îi aduc la cunoștință că mă descurc foarte bine, slavă Domnului. Am pus la dosarul de divorț și chitanțele de la școală, cum că am plătit 6000 de euro școala și mai trebuie să plătesc 1000 de euro înainte de finalul anului școlar. Acești nemernici care vor încontinuu circ cu mine și vor să se contrazică cu mine nu fac altceva decât să mă înrăiască și repet, fetele nu își mai doresc să meargă la masă cu acești criminali și nu vor merge niciodată”, a adăugat Dana Roba, într-o postare făcută pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel