Geta Sterp, fără milă la adresa Danielei Iliescu. Ce spune despre logodnica lui Culiță Sterp, după ce aceasta i-ar fi jignit mama: „Am rămas șocată”

Data publicării:

Geta Sterp și-a spus părerea cu privire la scandalul momentului din familia sa.

Scandalul dintre familia lui Culiță Sterp și Mara Bănică pare a fi departe de a se încheia, întrucât aceștia au amenințat-o în repetate rânduri pe jurnalistă de faptul că vor acționa în instanță. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, apar noi și noi reacții de la membrii familiei care se arară șocați de ce au citit. În paralele însă, mai este un conflict desfășurat și între mama  Geta și Daniela Iliescu, logodnica artistului, după ce tot Mara Bănică a publicat o conversație în care cea din urmă i-ar fi adus mai multe cuvinte jignitoare soacrei sale. Geta Sterp și-a spus și ea opinia cu privire la subiecte, arătându-se șocată de evenimentele ce s-au desfășurat în ultimele zile. 

„Pe mine mă doare capul, ați văzut zilele trecute ce a postat această doamnă Mara Bănică. O să vă fac un scurt rezumat ca să înțelegeți. A postat la ea pe Facebook cum că-l susține pe Zanni în finală la Survivor, nu am nicio problemă cu asta, fiecare susține pe cine vrea, dar, totodată, l-a defăimat foarte tare pe Iancu și pe noi, ca familie, spunând niște minciuni și aducând niște acuzații pe care nici nu le pot exprima în cuvinte. A zis că de-a lungul anilor ea a făcut emisiuni cu teme că noi am bătut ciobanii, i-am omorât, ceea ce e total eronat. O să acționăm în instanță și nu o să rămână așa, pentru că e strigător la cer.”, a început să spună Geta Sterp pe contul său personal de TikTok.

Citește și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Geta Sterp respinge toate acuzațiile

Așadar, chiar dacă Mara Bănică susține că toți ciobanii familiei Sterp au trecut prin situații traumatizante, precum ar fi bătăi crunte, Geta Sterp spune că totul este la nivel de minciună, femeia anunțându-și fanii de faptul că este pregătită să vină cu dovezi în acest sens.

„Îmi spune Beni (n.r. ciobanul lor) acum că și pe el l-au sunat în urmă cu câțiva ani, când a plecat de la noi. Pe mine m-a luat cu durere de cap, cum e posibil așa ceva? Deci tu, Mara Bănică, spui că ai dovezi, dar și noi avem dovezi. Voi vă dați seama în ce lume trăim? Nu e posibil așa, să scrie ciobanii în comentarii, am avut sute, dar nici măcar unul nu a fost bătut, scuipat.”, a continuat aceasta. 

Citește și: După ce mama Geta a pus la îndoială în direct relația lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu a luat foc! „Unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură..”

Ce spune despre scandalul în care e implicată Daniela Iliescu

Cât despre scandalul în care e implicată cumnata sa, Geta Sterp nu s-a abținut nicio secundă și a spus clar că mesajele i se par cât se poate de reale, chiar dacă blondina, dar și Culiță spun că sunt, de fapt, false.

Fan: Ai văzut mesajele dintre Mara și Daniela?

Geta Sterp: Da, le-am văzut. Ce să zic? Este ceva de zis? Eu am rămas șocată.

Fan: Mesajele sunt regizate sau reale?

Geta Sterp: Se vede clar că sunt reale, cine vrea să vadă, bineînțeles.

VEZI AICI mesajele cu pricina, trimise de Daniela Iliescu

@geta.sterp

BENI a fost chemat la Acces direct, să mintă de noi că l-am torturat! ????Urmăriti până la final, să vedeti adevărul! ????????‍♀️????

♬ sunet original - Geta Sterp



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel