Gheorghe Gheorghiu, victima unor escroci. Artistul a fost amenințat de un bărbat gelos: „Dacă îl prind îi rup picioarele. Soția a băgat divorț”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Gheorghe Gheorghiu
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu a fost prins între ciocan și nicovală în urma unui scandal cu care nu are de-a face. Cum face față artistul valului de confuzie.

Gheorghe Gheorghiu a căzut pradă unei înșelătorii de proporții, devenind victima unor persoane care au furat identitatea sa și au contactat femei în numele său, cu scopul de a le înșela și de a le obține bani. Celebrul artist a dezvăluit situațiile suprarealiste prin care a trecut în urma acestui incident, în care internauți, probabil din afara României, au manipulat situația în avantajul lor.

Nu doar Gheorghe Gheorghiu a fost afectat de aceste scheme de hoți de identitate de-a lungul anilor, ci și alți artiști precum Cătălin Crișan și Mădălin Ionescu. Cu toate că situația este gravă, unele circumstanțe au fost savuroase și surprinzătoare pentru Gheorghe Gheorghiu.

Artistul ne-a povestit că un bărbat din Brașov l-a amenințat cu violența din cauza divorțului soției sale, după ce falsul Gheorghe Gheorghiu i-ar fi promis căsătoria. Și asta nu este tot. Gheorghe Gheorghiu a fost uimit când o regizoare l-a acuzat că a lăsat-o de izbeliște după ce a făcut o cerere în căsătorie.

Escrocii îi folosesc persoana

Cântărețul a ajuns la concluzia că persoanele care folosesc în mod ilegal numele său nu sunt din România, deoarece modul în care aceștia scriu pare să fie preluat de pe texte traduse de pe internet.

„Sunt niște indivizi, dar nu cred că sunt din România, pentru că ei scriu greșit total, agramat, probabil că folosesc Google Translate. Sunt de prin Africa ăștia și caută femei naive cu care încep să se împrietenească și după aia se ajunge inevitabil la bani. Le spun femeilor în numele meu că au avut un accident și trebuie să scape, să dea la avocați. Doamnele credule și naive le dau bani. M-am dus și la Poliție. M-am dus la Poliție la Mangalia și n-au nicio legătură. Au zis că ei nu se ocupă de așa ceva, de Facebook… Păi e o tâmpenie! Dacă cineva se dă drept mine, poate să se întâlnească, să o invite pe acea femeie, să o omoare. Se poate întâmpla ceva! Hai să evităm lucrurile astea. Așa a fost și la Caracal. Nu îi interesează pe nimeni. Ei (n. red.: polițiștii) știu doar atât, să-și bea cafeaua și cu asta, basta!”, a continuat Gheorghe Gheorghiu, pentru Fanatik.

A primit amenințări 

Artistul a primit și amenințări de la diverse persoane, mai ales cazul unui bărbat care i-a spus că îi rupe picioarele dacă nu încetează prin avansurile la adresa soției sale. De asemenea, soția bărbatului respectiv a intentat divorț în urma mesajelor din partea contului fals.

„Le-am scris și celor de la Facebook. Am pus lumea să dea block. Mi-au scris femei: `domnule Gheorghiu, dumneavoastră sunteți`? Mi-au trimis pe Whatsapp poze cu convorbirile mele, dar nu sunt eu! Acum câțiva ani era să mănânc și bătaie de la un soț gelos! Cineva care se dădea Gheorghe Gheorghiu îi spunea femeii să divorțeze, că o ia de nevastă, că e îndrăgostit. Astea erau puse în gura mea, dar nu eram eu. Mi-a scris omul ei că dacă mă prinde la Brașov îmi rupe picioarele. Soția lui a băgat divorț din cauza acelui om”, a mai spus cântărețul.

Nu sunt încălcate regulile comunității

Deși artistul a folosit uneltele pe care le are la dispoziție prin opțiunile pe care le oferă Facebook, deznodământul nu este unul în avantajul păgubitului. 

„M-a mai surprins faptul că mi-a scris o regizoare de la București, era la nu știu ce teatru sau film, că i-a spus Gheorghe Gheorghiu că o ia de nevastă și mă certa pe mine. I-am zis: `Doamnă, nu ați vorbit cu mine`. Și zice: `Da, dar eu acuma ce fac`? `Cum ce faceți, doamnă? Măritați-vă dacă v-a promis Gheorghe Gheorghiu! Cum adică și acum ce fac? Să fiți sănătoasă! Facebook mi-a zis că a primit cererea mea, că au analizat, dar nu deranjează comunitatea. În numele meu se pot întâmpla lucruri foarte nasoale, fără să fiu părtaș, fără să fiu vinovat”.`”, a mai dezvăluit artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel